Spring til indhold

Ungdomsuddannelser

Her kan du finde information om ungdomsuddannelserne og blive inspireret til, hvilken ungdomsuddannelse, der kan være noget for dig

Gymnasiet, Erhvervsuddannelse, 10. klasse - hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge uddannelse - især når der er så mange muligheder at vælge mellem. Her kan du finde forskellige tilbud, der kan hjælpe dig med at vælge uddannelsesvej.

 

Få et overblik over ungdomsuddannelserne

 

 

UUO kan vejlede dig

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning Odense og Omegn (UUO) kan vi vejlede dig omkring dit fremtidige uddannelses- og erhvervsvalg. Sammen kan vi få et godt overblik over dine muligheder, dine styrker og dine ønsker, så du kan tage det helt rette valg for dig. Vi har hovedkontor på Grønlandsgade 7 i Odense C. 

 

Elev i 7. - 10. klasse?

Ung og mellem 15 og 24 år?

Ung med behov for et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb?

 

 

UddannelsesGuiden

UddannelsesGuiden giver dig viden om de forskellige uddannelser, optagelsesregler, fag, mv. Ung på vej i uddannelse eller job. I Odense Kommune arbejder vi sammen med dig, din familie/dit netværk om at skabe den bedste vej for dig i enten uddannelse eller job. Hvis du er i tvivl om noget, så ring til os, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

 

Den kommunale ungeindsats

Den sammenhængende kommunale ungeindsats er til for dig som ung. Det er en måde, hvor vi i Odense Kommune samarbejder og koordinerer for, at du kan få den bedste vej i uddannelse eller job.

Læs KUI rammefortællingen her

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen