Spring til indhold

Uddannelsesmuligheder

Her på siden finder du uddannelser både til dig som ung og voksen. Lad dig inspirere at uddannelse, opkvalificering eller efteruddannelse.

Uddannelse, opkvalificering og efteruddannelse kan være din vej ind/tilbage på arbejdsmarkedet. På disse sider finder du informationer og nyttige links til uddannelsesinstitutioner og også oplysninger om uddannelser, som du kan deltage i, mens du er ledig.

Danskundervisning

Hvis du er tilflytter til landet, kan du have mulighed for at modtage danskundervisning. Det er også muligt at modtage danskundervisning på dagpenge.

 

Specialundervisning

Her kan du læse mere om specialundervisning for voksne - CSV.

 

Jobspor kan vise dig vejen

Jobspor er et værktøj på internettet, som er specielt udviklet til at hjælpe alle job- og uddannelsessøgende. Du får login-oplysninger af din jobrådgiver eller din sagsbehandler.


I Jobspor svarer du på spørgsmål om bl.a. interesser, færdigheder, kompetencer og evner. Ud fra disse informationer kan Jobspor hjælpe dig med at finde din hylde på arbejdsmarkedet. Du skal beregne lidt tid til at gennemføre Jobspor. 

Jobspor angiver job- og uddannelsesmuligheder ud fra det, som du har svaret. Du vil få nogle rigtig gode rettesnore for din fremtidige job- eller uddannelsessøgning. 

Link til Jobspor

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen