Spring til indhold

Uddannelsesmuligheder

Her på siden finder du ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og voksen- og efteruddannelse. Lad dig inspirere til uddannelse, opkvalificering eller efteruddannelse.

Uddannelse, opkvalificering og efteruddannelse kan være din vej ind på arbejdsmarkedet eller tilbage på arbejdsmarkedet. På disse sider finder du information om uddannelsesinstitutioner og uddannelser, som du kan deltage i, mens du er ledig.

Danskundervisning

Hvis du er tilflytter til landet, har du mulighed for at få danskundervisning. Det er også muligt at modtage danskundervisning på dagpenge.

Læs mere om danskundervisning

 

Specialundervisning

Har du behov for:

  • Specialundervisning for voksne med et fysisk og/eller psykisk handicap 
  • Ungdomsuddannelse til unge med særlige behov

Læs mere specialundervisning her

 

 

Jobspor kan vise dig vejen

Jobspor er et værktøj på internettet, som er specielt udviklet til at hjælpe alle job- og uddannelsessøgende. Du får login-oplysninger af din jobrådgiver eller din sagsbehandler.


I Jobspor svarer du på spørgsmål om bl.a. interesser, færdigheder, kompetencer og evner. Ud fra disse informationer kan Jobspor hjælpe dig med at finde din hylde på arbejdsmarkedet. Du skal beregne lidt tid til at gennemføre Jobspor. 

Jobspor angiver job- og uddannelsesmuligheder ud fra det, som du har svaret. Du vil få nogle rigtig gode rettesnore for din fremtidige job- eller uddannelsessøgning. 

Prøv Jobspor

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen