Spring til indhold

Danskuddannelse

Som udlænding, der er fyldt 18 år og bosiddende i Odense Kommune, har du mulighed for at modtage danskundervisning mod betaling af deltagergebyr.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

For translation: Use the translate button in the upper right corner of the page.

 

Hvordan får jeg tilbud om danskuddannelse?

Ønsker du tilbud om danskundervisning, skal du henvende dig til Odense Kommune. Din ret til danskuddannelse vil derefter blive vurderet.


Har du ret til danskuddannelse, vil du blive henvist til sprogcenter Lærdansk, hvor du vil kunne begynde på undervisning senest 14 dage efter henvisningen. Du har også mulighed for at vælge et andet sprogcenter end sprogcenter Lærdansk. Det kan du få mere at vide om, når du kontakter os.


Depositum og klippekort

For at gå på en danskuddannelse skal internationale medarbejdere, medfølgende ægtefæller/partnere samt internationale studerende før opstart betale:


  • Et depositum på kr. 2000,00 

Du har et bestemt antal klip på et klippekort til din danskuddannelse og som skal anvendes inden for en bestemt tidsramme. Derfor er det vigtigt, at du giver besked, hvis du ønsker at udsætte opstarten af danskuddannelse.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for flere informationer, kan du kontakte os. Vi opfordrer til at alt kontakt sker via e-mail eller telefon (se oplysninger i kontaktboksen).

Kontaktpersoner: Elin Topp Olsen, tlf. 51 31 95 76 og Britt Wiinberg, tlf. 30 35 44 46.
 Beskæftigelses- og Socialforvaltningen