Spring til indhold

Find vej i det danske uddannelsessystem

Har du en uddannelse fra dit hjemland? Overvejer du at tage en uddannelse i Danmark? Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er to uddannelsesambassadører i Odense Kommune, som er specialiseret i at guide nye, internationale borgere. Vi kan hjælpe dig med at finde vej i det danske uddannelsessystem.

 • Uddannelsesvejledning:

  Har du brug for et overblik over dine muligheder for uddannelse? Vi tager udgangspunkt i din konkrete situation, dit opholdsgrundlag og dine medbragte kompetencer. Sammen finder vi ud af, hvordan du bedst kan opnå dine uddannelsesmål i Danmark.

 

 • Danskuddannelse:

  Uanset om du allerede har en uddannelse fra dit hjemland eller overvejer uddannelse i Danmark, har du ret til danskuddannelse de første 5 år i landet. At lære dansk er nøglen til videre uddannelse og jobmuligheder inden for områder som IT, SOSU, håndværkerfagene og meget mere. Læs mere om danskuddannelse her

 

 • Realistisk planlægning:

  Vi hjælper dig med at visualisere din vej gennem det danske uddannelsessystem. Sammen lægger vi en realistisk plan, der fører dig mod optagelse på en uddannelse. Vi tager altid højde for dine sprogkundskaber og dine ønsker for fremtiden, ligesom vi har fokus på uddannelser med gode jobmuligheder.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Du kan altid kontakte os – vi er her for at støtte dig!

 

Skriv til os

Skriv til os via digital post (se kontaktboksen). Herefter vil vi kontakte dig for at finde tid til en samtale om dine muligheder for uddannelse.

Ring til os

 • Natalie Thornemann Augello, tlf. 21 14 35 32
 • Karina C. M. Paramonova, tlf. 20 55 87 47

Vi ser frem til at hjælpe dig på vej.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen