Spring til indhold

Aktivitetskalender

Tilbud og arrangementer for dig som ledig i Jobcenter Odense.

 

Løbende optag - Next Talent, Fynsk Erhverv

Under forløbet vil du arbejde med din jobsøgningsstrategi, opnå øget selvindsigt, større selvtillid, skarpere profilering digitalt såvel som personligt gennem SOME-strategi og samtaletræning. Alt sammen målrettet ansættelse i en virksomhed. Du får i forløbet både coaching på individuelle ønsker og behov, oplæg fra fynske erhvervsledere i plenum samt gruppeundervisning med øvrige kandidater.

 

Forløbet med Fynsk Erhverv er for ledige akademikere, har løbende optag og strækker sig over 8 uger. Ønsker du at deltage skal du kontakte din jobrådgiver i Jobcenter Odense.Her kan du læse mere om forløbet med Fynsk Erhverv.  

 

21.10.24 - Improve Business Academy

Improve Business Academy er et 8 ugers erhvervsrettet uddannelsesforløb for akademikere. De første 4 uger uddannes du i bl.a. forretningsudvikling, projektstyring og forandringsledelse. Vi arbejder her også med både personlig udvikling og jobskabelse. De sidste 4 uger arbejder du på fuld tid med implementering og værdiskabelse i en virksomhed.

Det er ikke en forudsætning at have kendskab til området, da undervisningsforløbet lærer dig at løse den forretningsmæssige udfordring. Undervisningstilgangen tager derimod afsæt i din akademiske baggrund, hvorfor det vigtigste er, at du er motiveret for at lære nyt og opkvalificere dig indenfor et område, som efterspørges på arbejdsmarkedet.

infomøder online den 07.08, 20.08, 11.09, 26.09 og 02.10 - alle dage kl 10:00 - 11:30.
Du kan her tilmelde dig informationsmøder og læse mere om Improve Business Academy

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen