Spring til indhold

Odense Digitale Jobcenter

Er du medlem af en a-kasse, kan du i det digitale jobcenter få hjælp til din jobsøgning døgnet rundt - fra ansøgning til jobsamtale. Skriv et CV, få feedback, tag kurser, bliv afklaret om dine personlige kompetencer og få jobtilbud.

Candeno er en komplet jobsøgningsplatform, der hjælper dig med at lande dit næste job. I videoen herunder præsenterer Peter fra Jobcenter Odense platformen.

 

 

Med Candeno får du:

  • Hjælp til at opbygge et overskueligt CV og skrive en god ansøgning
  • Hjælp til at sætte ord på dine kompetencer ved hjælp af en adfærdsprofil
  • Feedback på ansøgningsmateriale året rundt
  • Gode råd til jobsamtalen og meget mere

et tilbud til dig, der modtager dagpenge

Candeno er Odense Kommunes tilbud til dig, der er ledig og medlem af en a-kasse. Du får adgang til den online platform via din jobrådgiver.

Skriv det gode CV og den gode ansøgning

Du kan få inspiration og konkret professionel hjælp til at lave skarpt et CV og en interessant ansøgning med platformens CV- og ansøgningsbygger, som guider dig gennem alle steps. Få direkte og konkret feedback på dit CV og ansøgning inden for 24 timer.

 

Se et af de steps, som findes i CV-byggeren herunder: 

 

screenshot af CV bygger i Candeno

 

Gør indtryk ved jobsamtalen 

I det digitale læringsunivers sidder eksperter klar til at undervise dig i, hvordan du kan gøre det bedste indtryk til jobsamtalen.Få sat ord på dine kompetencer - og skil dig ud fra mængden

Ved at udfylde personprofilværktøjet Praice, som er indbygget i platformen, kan du få en større forståelse af dine kompetencer. Profilen er baseret på, hvordan du selv - og dit netværk - opfatter dine personlige og menneskelige styrker.


Du modtager en personlig rapport og en præsentation af, hvordan du kan skabe værdi på en arbejdsplads. Klar til flette ind i din ansøgning eller jobsamtale. 

 

Én platform, der dækker alle dine behov som jobsøgende

Som jobsøgende har man mange bolde i luften. Det kan være uoverskueligt at holde styr på de forskellige værktøjer, der er til rådighed for én.

Med det digitale jobcenter skal du blot forholde dig til én platform, som du kan logge på - når som helst og hvor som helst - og få hjælp til din jobsøgning. 

 

Din jobrådgiver har på forhånd lavet et forløb til dig, og du kan trække dit Jobnet CV ind direkte på platformen, så du har det hele samlet ét sted. Du skal blot logge ind med brugernavn og kodeord, så er du klar til at få konkret hjælp og brugbare tips og tricks til din jobsøgning - når det passer dig. 

Se et eksempel på et forløb i Candeno herunder: 

 screenshot af borgers forløb og brugerflade i candeno

 

Plus en masse inspiration og læring

Find også masser af inspirationsmateriale på platformen bestående af:

  • Artikler, links, og videoer fra eksperter i jobsøgning
  • Brug af LinkedIn
  • Gode råd til, hvordan du netværker
  • Inspiration til at finde en virksomhedspraktik og gøre dig selv uundværlig i praktikken

Har du spørgsmål - eller vil du gerne have adgang til Candeno?

Skriv til candenojob@odense.dk - vi skal kun bruge dit navn og e-mail for at oprette dig. 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen