Spring til indhold

Få solsikke snoren

Kom ind og få en gratis solsikkesnor

Vi udleverer gratis solsikke-snore i centret

Kom ind i centret og få en gratis solsikkesnor. Vi har åbent mandag - torsdag kl. 13.00-15.30.

Kvalificerer jeg mig til at bære den skjulte handicap solsikke?

Der er ingen kvalificerende liste over skjulte handicap. Hvis du har et skjult handicap og føler, at du vil have gavn af et Solsikke-produkt på, skal du gøre det. Solsikken giver dig ikke ret til andet end, at du har et skjult handicap, og at du muligvis har brug for hjælp, hjælp eller lidt mere tid. Det berettiger ikke bæreren til særlige fordele. 

Skjulte handicap har ikke fysiske tegn og inkluderer indlæringsvanskeligheder, mental sundhed samt mobilitet, tale, syns- eller høreskader. De kan også omfatte astma, KOL og andre lungesygdomme samt kroniske sygdomme såsom nyresvigt, diabetes og søvnforstyrrelser, når disse sygdomme har en væsentlig indvirkning på det daglige liv.

At leve med disse forhold kan gøre hverdagen mere krævende for mange mennesker. De påvirker hver person på forskellige måder og kan være smertefulde, udmattende og isolerende. Uden synligt bevis for det skjulte handicap er det ofte vanskeligt for andre at erkende de udfordringer, og som en konsekvens kan sympati og forståelse ofte være en mangelvare.

 

Se indslaget fra Odense Ser Rødt

Læs mere her

 

 

Billede af de fine solsikkesnore i grøn og gul

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her