Spring til indhold

By og Kulturforvaltningen

Find tilbud her

Indsatser i By- og Kulturforvaltning Odense Kommune indenfor mental sundhed

  

 

Kultur-Kraft

Kultur-Kraft er 8 ugers kreativt frirum og fællesskab, hvor du sammen med en gruppe på ca. 10 andre unge oplever, fordyber dig og deltager aktivt i billedkunst, fortælling, musik, kunsthåndværk og teater.

 

Du bliver en del af et fællesskab, hvor I mødes 2 timer, 2 gange om ugen, om f.eks. at skabe og lytte til fortællinger, lave kunstværker, opleve musik, bruge kulturen og være kreative. Du kan deltage, hvis du:

 

• er mellem 16 og 24 år

• bor i Odense eller går på en uddannelse i Odense Kommune

• har mod og lyst til at prøve noget nyt og møde nye mennesker

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan kontakte din sagsbehandler eller underviser – eller selv henvende dig til kulturkoordinatoren, som du finder på næste side. Hun vil fortælle

dig mere om forløbet, og du får et program med datoer, mødesteder og tidspunkter for kulturaktiviteterne.

 

Det er kreativt frirum, hvor der er plads til alle, så du behøver ikke at have nogen erfaring med aktiviteterne for at deltage.

 

Vi glæder os til at møde dig :-)

 

Millie Kealy-Jensen

Kulturkoordinator

Tlf. 24 27 53 37

mmake@odense.dk

 

KULTUR PÅ RECEPT PÅ FYN

Kulturregion Fyn arbejder over en fireårig periode med kultur og natur som sundhedsfremme. Målet er at forbedre den mentale og sociale trivsel og livskvalitet hos unge og voksne på Fyn.

Det gør vi med afsæt i flere både danske og internationale rapporter, der viser, at kulturen og naturen kan fremme den mentale sundhed.

 

KULTURSEKRETARIATET

Kultursekretariatet tilbyder sparring og vejledning til at realisere kunst- og kulturprojekter f.eks. gennem Kulturkontakten og Eventkontakten. Vejledning kan omhandle økonomi, hvordan man søger puljer, indhold, location, markedsføring, samarbejdspartnere, information om myndighedsgodkendelser etc.

 

UDELIV OG MOTION I DET FRI

For alle borgere. Brug naturen, når du vil sejle, lege og ride eller dyrke motion og meditere. Du finder inspiration til et aktivt udeliv på siderne her.