Spring til indhold

Marts

Vores arrangementer

ABC Fællesskabsstafet - planlægnings-workshop

Center for Mental Sundhed er i gang med at planlægge årets ABC Fællesskabsstafet.

Har du et fællesskab i Odense, som du gerne vil have med i år?

Så vil vi rigtig gerne have dig med til workshoppen den 2. marts kl. 16.30 – 18.00

på PHØNIX-salen. Schacksgade 39, 5000 Odense C

Kom og hør om formål, mål og planlægning og mød de andre fællesskaber!

Tilmeld dig workshoppen her

 

Du kan stadig nå at være med

Hvis du ikke kan deltage i workshoppen, men gerne vil være med i stafetten, kan du skrive til bejr@odense.dk senest den 24. februar.

 

 

Hvad er ABC Fællesskabstafetten?

Odense Kommune har særligt fokus på bekæmpelse af ensomhed, og på hvad der skal til for at bevare og styrke vores mentale trivsel. Vi ønsker at sætte spot på nogle af alle de fællesskaber, der er i Odense i den frivillige, regionale og kommunale verden.

Stafetten starter op på til en fællesspisning den 8. juni i Senior Hus Odense, hvor I er meget velkommen. De næste 14 dage skal den rundt i hele Odense, hvor den kommer ud til foreninger, organisationer, kommunale og regionale tilbud.

Stafetten har en depeche, som I skal bringe rundt til hinanden i fællesskaberne. Ideen er, at når depechen overdrages fra den ene aktør til den anden, afholdes samtidigt en aktivitet, som inviterer ind i fællesskabet.

I kan vælge at holde et Åbent Hus den dag eller gøre det I plejer med de aktiviteter, I har i forvejen. Måske har I lyst til at gå sammen med andre fællesskaber og lave et fælles event? Det er op til jer. Det kan også være den lokale beboerforening, der inviterer på kold saft og fællessang i gården, når løbeklubben kommer løbende med stafetten. Eller skovbørnehaven, der har lavet en quiz om skovens planter og dyr, når det lokale jazzband kommer med depechen osv. Ud over at tage imod de aktører, der afleverer depechen, kan man vælge at inviterer bredt, så dem, der gerne vil vide mere om netop jeres fællesskab, også kan komme på besøg.

 

Se filmen om Fællesskabstafetten 2021

 

______________________________________________________________

 

Vi live streamer dagen. 

Temadag om PTSD og stress

For fagpersoner og andre interesserede

Tirsdag d. 29 marts 2022 kl. 9-14. Phønix Store Sal, Schacksgade 39

Tilmelding senest d. 23/3

Læs programmet her

Tilmeld dig her