Spring til indhold

August

Arrangementer i august

Fredag 20. august "Hvordan får du din mentale sundhed til at blomstre?"                                                                                                        

Få en dialog til at blomstre om fællesskaber, relationer og med musiske indslag.

I samarbejde med Blomsterfestivalen. 

Kom forbi Center for Mental Sundhed, Jernbanegade 15, hvor vi til Odense Blomsterfestival er nysgerrige på, hvordan vi får vores mentale sundhed til at blomstre.

Vi får besøg af Vivian Lund Hansen, der er natur terapeut og som vil fortælle om hvad naturens kræfter kan og hvorfor vi oplever den positive mentale indvirkning når vi er i naturen og hvordan vi bevidst kan styrke vores mentale trivsel ved ophold i naturen.

Se programmet her

 

________________________________________________

 

ABC Fællesskabsstafet i Odense 31. august - 13.  september

Besøg et eller flere af aktiviteterne i Fællesskabsstafetten. Se hele programmet  nedenfor. Kræver ingen tilmelding og er gratis. 

Læs hele programmet her

 

I samarbejde med netværket "Sammen om at Bekæmpe Ensomhed i Odense" planlægger Center for Mental Sundhed en fællesskabsstafet. Den skal foregå i Odense fra den 31. august – 13. september 2021. 

Læs mere her

 

 

___________________________________________

 

March mod Ensomhed kommer til Odense

Patrick Cakirli, stifter af March mod Ensomhed, besøger Odense fra den 31. august til 1. september!

Lad os gå sammen mod ensomhed! 

I samarbejde med 36 kommuner vil Patrick Cakirli fra den 16. august til og med den 10. oktober udføre sin fjerde March mod Ensomhed 2021.
I år vil Patrick vandre 1.600 kilometer fra Nexø til Rønne på Bornholm og derefter fra Helsingborg over Sjælland, Lolland Falster, Fyn, Sønderjylland, Nordjylland og med afslutning i Esbjerg.

Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, hvis han ikke har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Med en turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i plejefamilie, har Patrick selv oplevet ensomhed - og I december 2016 blev hans ensomhedsfølelse så voldsom, at han besluttede sig for at række ud efter hjælp på de sociale medier. Han skrev: “Jeg er desperat efter at møde nye mennesker. Jeg er ensom og går igennem den hårdeste periode i mit liv. Jeg vil sidde på trapperne foran Københavns Rådhus fra kl. 14-20. Jeg har sorte bukser og en North Face taske på.”

Læs hvad der skete efterfølgende: Link

Se hele ruten her

Se flyers her