Spring til indhold

Vær med i Familiens Klimatopmøde

Savner du inspiration til, hvordan du og din familie kan hjælpe klimaet og udlede mindre CO2 i jeres hverdag? Så meld jer til Familiens Klimatopmøde.

For at Odense når målet om at blive klimaneutral senest i 2030, skal vi alle bidrage. Vær med i Familiens Klimatopmøde og få hjælp til, hvordan du sammen med din familie eller venner kan spare CO2 i jeres hverdag.

  • Familiens Klimatopmøde giver jer adgang til et let og underholdende digitalt univers, I som familie kan bruge hjemme ved køkkenbordet på en computer eller tablet - lige når det passer jer. Det tager cirka en time.
  • Med udgangspunkt i jeres egne vaner får I konkrete forslag til klimavenlige initiativer, både når det gælder aftensmaden, elektronik, den daglige transport, tøjindkøb og opvarmningen af jeres bolig.
  • I får tal på, hvor meget CO2 I kan spare, hvis I for eksempel finder et alternativ til kødsovsen eller oftere tager cyklen på arbejde.
  • 1000 familier kan være med - skal din familie være en af dem? Så meld jer til med det samme.

Tilmeld dig Familiens Klimatopmøde

 

Se videoen og bliv klogere på, hvordan Familiens Klimatopmøde kan hjælpe:

 

 

Er du allerede tilmeldt Familiens Klimatopmøde, men nåede ikke helt igennem, så kan du vende tilbage lige her:

Fortsæt jeres klimatopmøde

Er du en arbejdsplads, skole eller forening?

Kunne din arbejdsplads, skole, forening eller fællesskab tænke sig at gennemføre et klimatopmøde? F.eks. i forbindelse med et arrangement. Så findes der også udgaver af Familiens Klimatopmøde, som er mere målrettet til dette. 

Du kan booke en vært til at komme på besøg og gennemføre et Klimatopmøde med jer - Det tager cirka halvanden time at gennemføre.

Book en klimatopmøde-vært

 

Klima- og Miljøforvaltningen