Spring til indhold

Ældre og brug for praktisk hjælp, én at snakke med eller træning?

På grund af COVID-19 har mange frivillige, sociale foreninger været midlertidigt lukkede. I stedet er der opstået nye midlertidige tilbud, som kan hjælpe dig.

Hjælp til praktisk hjælp i Røde Kors

 

Hos Røde Kors’ hjælpenetværk kan du få hjælp til bl.a. hundeluftning, pakke- og medicinafhentning og andre praktiske gøremål. Hjælpenetværket er både for borgere, der er smittet med Corona eller i karantæne. Borgere, der føler sig i særlig risiko for at blive smittet, f.eks. borgere med kroniske sygdomme, kan også gøre brug af netværket.
Ring på: 35 29 96 60 i tidsrummet kl. 9.00 til 19.00.

 

Få en virtuel samtaleven i Røde Kors / Boblberg


Corona holder de fleste af os hjemme, og det kan godt blive lidt ensomt i længden. Hvis du savner at se andre mennesker, kan du få en virtuel samtaleven. Virtuel betyder, at besøgene foregår som en slags videobesøg, og du skal derfor have computer, iPad eller smartphone
for at kunne benytte tilbuddet.
Kom i gang på: www.snaksammen.dk


Få en telefonven i Ældresagen


Hvis du på grund af Coronakrisen føler dig afskåret fra omverdenen og savner de hyggelige samtaler i hverdagen, kan du få en telefonven.
Ring på: 82 82 03 00 i tidsrummet kl. 9.00 til 15.00 og hør mere.

 

Psykisk sårbare kan få hjælp hos Peer-linjen


Hvis du lever med en psykisk sygdom, har du det måske svært, fordi du på grund af Coronakrisen kan have mistet din faste rytme i hverdagen. Men du kan få hjælp og støtte hos Peer-linjen. Hvis du gerne vil booke en samtale, kan du sende en mail til Peer-linjen. Her skal du oplyse dit telefonnummer og kort beskrive, hvad du gerne vil tale om (f.eks. angst eller ensomhed). Så vil du blive kontaktet.

Skriv til: peerlinjen@gmail.com

Ældre- og Handicapforvaltningen