Spring til indhold

Tandreguleringscenter Fyn

Et samarbejde mellem Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Kerteminde, Nordfyns og Odense Kommuner.

Mund med tandbøjle

Akut behandling i sommerferien

Hvis du har problemer med din tandbøjle i sommerferien (5. juli til og med 9. august 2021) har Tandreguleringscenter Fyn åbent for nødbehandlinger flg. dage;

 

Onsdag 7. juli

Mandag 12. juli

Mandag 19. juli

Mandag 26. juli

Mandag 2. august

 

- husk altid at ringe først på 65 51 55 57. Telefonen er åben mellem kl. 8.00 og 12.00.Tandreguleringscenter Fyn og COVID-19

 

Tandreguleringscenter Fyn er åbent for alle behandlinger og undersøgelser og følger Sundhedsstyrelsen retningslinjer for brugen af værnemidler mv.

 

Vi skal fortsat passe ekstra godt på hinanden i denne tid. Det er derfor vigtigt, at du kontakter klinikken telefonisk og aftaler en tid, før du kan møde op. Har du fået en indkaldelse, må du gerne møde på klinikken. Tandreguleringscenter Fyn forbeholder sig retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt en tid.

 

Husk også, at du, eller pårørende, ikke må møde på klinikken, hvis du oplever symptomer på COVID-19.

 

Du kan aftale tid via telefon 65 51 55 50 alle hverdage mellem kl. 08:00-12:00.

 

Alle patienter og medfølgende pårørende kan forvente at blive forhåndsscreenet, før klinikbesøget. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der udviser symptomer på COVID-19. 

  

Se mere om tandregulering og Covid-19 her

Får du brug for hjælp til bøjlen i sommerferien eller andre ferier, se mere om kontakt og nødbehandling her

 

 

Er dit barn på venteliste til en undersøgelse til tandregulering?

Vi har desværre lang venteliste til undersøgelser, da vi mangler kolleger til vores tandreguleringscenter. Det betyder, at børn og unge lige nu står på venteliste i Tandreguleringscenter Fyn.

 
Vi vurderer løbende de mest akutte behov hos børn og unge og prioriterer at undersøge disse børn først.
 
Er du utryg ved ventetiden, og synes du, at der er sket væsentlige ændringer med dit barns tandstilling, som I ikke allerede har talt med skoletandplejen om, kan det være en god ide at få undersøgt tænderne hos skoletandplejen igen. Så sørger de for, at tandreguleringscenteret får besked.
 
Det er desværre ikke muligt for os at sige, hvor på listen det enkelte barn befinder sig. Vores specialtandlæger hjælper børn og unge fra fem fynske kommuner og ser løbende på, hvem der har det største behov for at blive kaldt ind til en undersøgelse. Derfor er det forskelligt, hvor længe man skal vente på at blive indkaldt.
 
Bor dit barn i Odense Kommune, skal vi gøre opmærksom på, at det er muligt at vælge privatpraktiserende specialtandlæger via fritvalgsordningen i Odense Kommune.
Bor dit barn i Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Nordfyns eller Kerteminde Kommune, kan du få mere information om dine muligheder ved at kontakte den lokale overtandlæge i kommunen.
 
Vi beklager meget den lange ventetid, som kan være frustrerende for både børn og forældre. Vi ville ønske, vi kunne hjælpe flere. Samtidigt arbejder vi på højtryk for at tilse alle børnenes tænder hurtigst muligt.

 

Ved henvisning til undersøgelse i Tandreguleringscenter Fyn på Grønløkkevej skal der ofte træffes beslutninger, som kræver forældrenes medvirken. Derfor er det hensigtsmæssigt, uanset barnets/den unges alder, at der er en forælder med - særligt i starten.
Bemærk venligst, at der ikke ydes tilskud til transport af hverken børn eller ledsagere. Dette gælder også for undersøgelser/behandlinger mv. uden for Odense Kommune

Børn- og Ungeforvaltningen