Parkering

Det skal være nemt at besøge centrum - også når du er i bil.

Det skal være nemt at finde en parkeringsplads i Odense. Der er skilte med parkeringshenvisninger på vejene, som viser hen til ledige pladser. Skiltene har vi suppleret med en mobilvenlig side, der viser p-pladser i bymidten og på havnen - www.odenseparkering.dk

  

Ny app viser vej til ledige p-pladser

www.odenseparkering.dk kan hentes som app til både Iphone og Android, og hjemmesiden er lavet så den kører godt på både pc/mac og smartphones. Her finder du information om mere end 4000 parkeringspladser i bymidten og på havnen. Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser. Du finder app i App Store eller Google Play.

 

70 nye p-pladser på Albanigade

Trafikken på Albanigade er nu aftaget så meget, at der ikke længere er brug for fire spor til bilerne. Derfor har Odense Kommune etableret p-pladser langs hele Albanigade på strækningen fra åen og ned til SuperBrugsen.
 
De nye p-pladser skal ikke blot gøre det nemmere at købe de sidste julegaver i city. Efter planen går der nemlig 2½ år, før der igen skal graves i Albanigade, når der skal lægges spor til letbanen i sommeren 2018. Der er altså rig mulighed for at parkere i Albanigade de næste par år.

 

Man kan parkere gratis på de nyanlagte p-pladser på Albanigade. På hverdage dog kun op til to timer i tidsrummet kl. 9.00-18.00 og kl. 9.00-14.00 om lørdagen.


Meget mere om parkering 

 


 Opdateret 14-01-2016

By- og Kulturforvaltningen