Spring til indhold

Housing First

I Odense skal alle borgere have et hjem. Derfor arbejder vi ud fra Housing First tilgangen. Læs mere om arbejdet med Housing First i Odense.

Housing First er en tilgang, hvor der arbejdes målrettet med at opnå en positiv udvikling hos borgere i udsatte positioner. Den udvikling skabes ved, at borgere i udsatte positioner skal have mulighed for at bo i egen bolig og sideløbende få en individuelt tilpasset og relevant støtte. 

 

Housing First bygger på recovery-perspektivet, hvor hjemløshed er noget, man kan komme ud af igen. Det sociale arbejde tager udgangspunkt i borgerens ønsker og drømme for sit liv, og bygger på empati, respekt og indføling.


I Odense har vi et tæt samarbejde på tværs af kommunen og relevante samarbejdspartnere omkring Housing First. Vi arbejder sammen for, at borgere i udsatte positioner får deres egen bolig, fastholder boligen og skaber et trygt hjem.

 

Sådan arbejder vi med Housing First i Odense

Viden om Housing First

Aktuelt om Housing First

 

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring arbejdet med Housing First i Odense, er du velkommen til at kontakte os på housingfirst@odense.dk.

 

Hvis du er bekymret for et familiemedlem, en ven, nabo eller andre, som ikke selv kan bede om hjælp, så kontakt Udsatte Teamet i Odense Kommune.

 

Dekorativt billede

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen