Spring til indhold

Botilbuddet Fangelvej

På botilbuddet Fangelvej arbejder vi indenfor borgerforløbet sindslidelse, og vi arbejder for, at vores borgere kan generhverve færdigheder til at leve et hverdagsliv på egne betingelser. Vi har en åben kultur og vægter at kunne sige tingene åbent og ærligt, men samtidig ordentligt og anerkendende.

Personale på Botilbuddet Fangelvej
Dine kommende kollegaer på Botilbuddet Fangelvej

Om din nye arbejdsplads

Fangelvej er et botilbud for voksne, der har været i et længere eller korterevarende psykiatrisk behandlingsforløb, og som har brug for støtte til at generhverve deres færdigheder. Vi arbejder under forløb sindslidelser. Målet for borgerne er at komme i et mindre indgribende tilbud, når de er klar til det. Alle borgere har egen lejlighed, og vi er normeret til 22 borgere. Vi er 18 engagerede kollegaer, der fordeler sig på fagområderne social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, pædagoger, fysioterapeut og socialrådgiver.

På Fangelvej er vi stærke tværfagligt. Alle teams er sammensat på tværs af fagligheder, og selvom vi løser de samme opgaver, har vi forskellige faglige øjne på opgaven, hvilket giver os en stærk dynamik. Vi er dog også stærke monofagligt, og vi dyrker vores egen faglighed, da vi mener, at netop det, er grundlaget for at kunne lave koordinering og kunne se styrken i de andre fagligheder.

 

Det kan du glæde dig til

På Fangelvej kan du glæde dig til en arbejdsplads, hvor der er høj trivsel og en åben kultur. Vi vægter en åbenhed blandt de ansatte og at man tør være nysgerrig på, hvordan ens kollegaer agerer i opgaveløsningen. Vi vil gerne, at man tør sige tingene ærligt, men også ordentligt og anerkendende. Således er der også plads til at have diskussioner med vores lydhøre ledelse og kollegaer i blandt. På Fangelvej tror vi nemlig på, at vores trivsel afspejler sig i borgerne og deres evne til at komme ud at leve et selvstændigt og succesfuldt liv.

 

Citat
Vi taler altid meget åbent her på Fangelvej, og jeg kan også sagtens have en diskussion med min leder uden, at der er sure mine bagefter. Vi trives kollegaerne i blandt, men også i det borgernære, og vi synes alle generelt, at de fedeste opgaver er dem i relationen med borgerne.Ditte, SSA

 

Hos os skal du være klar til at udvikle dig og din faglighed. Du skal altså komme med intentionen om at lære noget. Vi har meget sparring og det er derfor vigtigt at du er åben for det. På Fangelvej er vi hele tiden i udvikling, derfor har vi også en stærk læringskultur, og det er vigtigt for os, at man kan komme til hinanden og bede om hjælp. Vi er gode til at støtte hinanden, både mellem kollegaer, men også i forhold til ledelsen.

 

Dine muligheder hos os

På Fangelvej vil du opleve mulighed for efteruddannelse. Hos os er systemisk narrativ metode et obligatorisk kursus. Foruden det praktiserer vi metakognitiv og neuropædagogik mv. Vi bruger også NADA-kurser som beroligende for borgerne, så også her er der muligheder. Foruden de tværfaglige kurser, bliver vi også tilbudt uddannelse og læring i vores monofaglighed.


Vores digitech-elever har lavet en visuel rundvisning af Fangelvej: 

Se den visuelle rundvisning

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads på Fangelvej i Odense Kommune?

Se ledige stillinger
Skriv Fangelvej i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem

Ønsker du at vide mere?

Fangelvej

Godt at vide om fangelvej

Rehabiliteringsleder:Tine Møller Rønn 
Assisterende rehabiliteringsleder: Monica Refskou


Vores adresse er:
Fangelvej 65-69, 5260 Odense S.  


Arbejdstider: 

Man arbejder i blandede vagter med mødetider i dagvagt fra 7-15 og 8-15 og enkelte dage til klokken 16. Aftenvagter starter kl. 13 eller 14.30 og slutter senest kl. 23.00. Derudover vil der være mulighed for enkelte rådighedsvagter, hvor man bliver og sover til kl.7.00. 

 

Vi arbejder 2 weekender på 6 uger. 

 

 


Genveje