Spring til indhold

Botilbuddet Lindegården

Lindegården er en specialforanstaltning for voksne indenfor forløbet medfødt hjerneskade. Vi er en specialenhed for borgere med svære udfordringer og udadreagerende adfærd, derfor har vi også fokus på uddannelse og træning af personalet til at imødekomme borgerens behov.

Pædagog på Lindegården
Din kommende kollega Lars, der er pædagog og gruppekoordinator på Lindegården

Om din nye arbejdsplads

Vi er en specialenhed, hvor vi har 12 borgere boende, der alle er indenfor forløbet medfødt hjerneskade og alle har varigt nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsnedsættelse. Enkelte af borgerne har desuden en dom. Vi er 24 engagerede og stærke kollegaer fordelt på faggrupperne: pædagog, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter og én fysioterapeut.

På Lindegården prioriterer vi viden og uddannelse højt samtidig med, at vi har et godt fællesskab. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at borgeren har de rammer og struktur, der skal til for at kunne leve under de bedste forudsætninger. De rammer skaber vi blandt andet ved at uddanne og ruste vores personale fagligt.

 

Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en arbejdsplads, hvor du dagligt bliver udfordret, og hvor vi arbejder aktivt med at udvikle vores kompetencer og viden på vores område. Vi er på kurser for at blive bedre og for at blive opdateret på ny viden. En grundlæggende værdi hos os, er derudover, at man lærer fra sig, når man har været af sted på uddannelse. Derudover er vi gode til at støtte op om hinanden, når opgaverne bliver hårde, og vi har et godt arbejdsmiljø. Vi har en god og nærværende ledelse, som altid har døren åben.

 

Citat
På Lindegården er to dage ikke ens. Opgaverne er alsidige og der er nye udfordringer hver dag. Mit arbejde giver mig utroligt meget værdi - alene fornøjelsen ved at være midt i noget, der er livskvalitet for en anden, er en stor glæde og faglig stolthed for mig.Lars, pædagog og gruppekoordinator

 

Vi er stolte af de resultater, som borgeren viser i vores tilbud, og det er også vigtigt for os, at vi har god etik omkring borgeren og taler om, og med, borgeren med respekt. Vi er desuden stolte af at kunne rumme og erkende, når der sker fejl. Vi ser fejl som en læringsproces og tager dem med i det videre forløb, som noget vi kan lære af og blive klogere på.

Dine muligheder hos os

Hos os har vi fagligheden i fokus. Du vil således opleve at komme på relevante kurser. Du får vigtig viden om neuropædagogik, og det er en selvfølge, at du får et vigtigt læring om grundlæggende pædagogisk tilgang til borgeren (LA2). I starten af din ansættelse og ved nye problematikker vil du også opleve sidemandsoplæring, derudover arbejder vi dog individuelt hos borgeren. Det gør vi for at give borgeren færrest muligt indtryk. Det betyder dog langt fra, at du står alene med opgaven. Dine kollegaer er altid tæt på og klar til at hjælpe.

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Lindegården i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Lindegården i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

Godt at vide om Lindegården

Rehabiliteringsleder Ulla Merethe Leth.
Assisterende rehabiliteringsleder Jesper Møller Nielsen.

Vores adresse er: Højbyvej 17, 5260 Odense S.

Arbejdstider:
Vores arbejdstider er kl. 6.30 – 14.45 i dagvagt og kl. 14.30 – 21/22/23 i aftenvagt for alle faggrupper. Vi arbejder ikke nat.

Her arbejder vi hver 2. weekend.

 


Genveje