Spring til indhold

Delecykler - lej en cykel

Du kan hoppe på en bycykel fra Donkey Republic i Odense.

De orange delecykler kan lejes i alt mellem 15 minutter og 14 dage.

Du kan låne cyklerne ved at downloade app'en og oprette dig som bruger. Du betaler via dit betalingskort - prisen afhænger af, hvor længe du bruger cyklen. 

I løbet af din leje, kan du parkere og låse din delecykel hvor som helst, på offentlig vej, fortov eller gangsti, jf. færdselslovens § 28 – men den skal naturligvis placeres, så den ikke er til gene for andre, ligesom den heller ikke må efterlades på steder, hvor der er skiltet med andet. I Odense må lejecyklerne desuden ikke efterlades i parker eller på grønne områder.

Når du er færdig med at bruge cyklen, skal du aflevere den i en ledig drop-off station, som du finder på app'en. Hvis du ikke afleverer cyklen i en drop-off station, skal du betale et gebyr.

>> Der ligger en Donkey-cykel og flyder ude foran min butik/ejendom – hvem skal jeg kontakte?

Oplever du en delecykel, der er placeret uhensigtsmæssigt, så den fx fylder på fortovet, så man ikke kan komme forbi, må du meget gerne flytte den, så den står mere hensigtsmæssigt. Oplever du gentagne problemer og gener med cyklerne, kan du kontakte Donkey Republic på tlf. 89 88 72 27 eller via formularen på Donkey Republics hjemmeside.

Klima- og Miljøforvaltningen