Spring til indhold

Værktøjer til iværksættere

Find information, værktøjer og skabeloner til iværksættere her. Så er du godt på vej som selvstændig.

Når du starter egen virksomhed, er der mange ting at holde styr på. Her på siden finder du information om gode værktøjer, vejledninger og skabeloner til iværksættere, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start som selvstændig.

 

Sider med gode råd, skabeloner og vejledninger 

Virksomhedsguidens tjekliste til iværksættere

Tjeklisten er god til dig, der overvejer at blive selvstændig. Har du allerede taget springet og åbnet din egen virksomhed, kan du stadig finde nyttig information på Virksomhedsguiden. Få viden om, hvad du skal huske før virksomhedsstart, i forbindelse med etablering og efterfølgende drift og udvikling af din virksomhed. 

Skabeloner til opstart af virksomhed

Find skabeloner til forretningsplan, budget, kontrakter, vedtægter, stiftelsesdokument og salgs- og leveringsbetingelser. Når du skal starte eller videreudvikle din virksomhed, kan du have god gavn af disse skabeloner.

Vejledninger til iværksættere

Du kan også finde meget information i vores vejledninger her på siden. Der er gode råd om indhentning af tilladelser fra kommunen, opstart af restauration, udvikling af din virksomhed m.m. 

Netværk dig til viden

Vil du gerne være en del af et netværk, hvor du kan udveksle erfaringer og sparre med andre iværksættere og
selvstændige erhvervsdrivende? Så tag et kig på netværk i Odense.

Gratis sparring fra en iværksætterkonsulent

Husk vi tilbyder individuelle vejledningsmøder til iværksættere. Her har du mulighed for at få sparring på din forretningsidé, konceptbeskrivelse, prissætning, markedsføring og meget mere.

Har du spørgsmål til, hvordan de enkelte værktøjer bruges, eller ønsker du at booke et vejledningsmøde? Kontakt en af vores iværksætterkonsulenter, så hjælper de dig videre.

Find lokaler

Erhvervskontakten kan hjælpe dig med at finde den rigtige placering til din virksomhed. Send en mail til erhvervskontakten@odense.dk og hør om dine muligheder. 

 

Hold dig orienteret 

Modtag vores nyhedsbrev

Se vores arrangementer her

By- og Kulturforvaltningen