Spring til indhold

Mød vores team

Odense Iværksætterservices team består af engagerede ildsjæle, der alle har været iværksættere. De ved, hvad det kræver, og har mærket livet som selvstændig på egen krop.

 Laila burcharth 

   
 Portrætbillede  

Iværksætterkonsulent
Tlf. 51 48 23 17
labur@odense.dk

Besøg min LinkedIn logo 


 

”Jeg har stort fokus på det hele menneske, når jeg vejleder iværksættere. Med 10 års erfaring som iværksætterkonsulent og 20 års erfaring som selvstændig og leder inden for detail, design, konferencedrift, turisme og foodområdet, har jeg en bred vifte af erfaringer med mig. Som person ser jeg muligheder frem for begrænsninger, er kreativ tænkende, og så er jeg relationsskaber, hvilket medfører at mit netværk er stort og bredt.”

 

Randi Trabjerg 

   
 Portrætbillede  

Iværksætterkonsulent
Tlf. 20 51 70 85
rt@odense.dk

Besøg min LinkedIn logo

 

”Min passion og store interesse er at hjælpe iværksættere til succes. Jeg har siden 2003 været med til at opbygge en solid og eftertragtet iværksætterservice i Odense, som to gange er kåret til Årets Iværksætterkommune af Dansk Erhvervsfremme. Mine styrker er overblik, struktur, evnen til at se muligheder og et stort professionelt netværk. Jeg har altid fokus på at et møde afsluttes med konkrete mål for de næste skridt på vejen mod en sund og levedygtig virksomhed.”

 

 Vagn Remme

   
 Portrætbillede  

Eventkoordinator
Tlf. 23 34 97 92
vlar@odense.dk

Besøg min LinkedIn logo

 

By- og Kulturforvaltningen