Spring til indhold

Ildsjæleprisen 2012

Ildsjæleprisen 2012 gik til Den Frie Rådgivning, som gennem rådgivning og aktiviteter støtter særligt udsatte borgere med hverdagsrelaterede problemstillinger.

Prisfest for byens ildsjæle


Tirsdag den 25. september 2012 fejrede Odense byens mange frivillige ildsjæle. Rådhusets festsal dannede rammen om en prisuddeling med hyldest af de frivillige sociale foreninger, der gør et stort arbejde for socialt udsatte og sårbare i Odense. Som noget helt nyt var det de frivillige selv, der kårede årets frivillige sociale forening.

Standup-komiker Lasse Rimmer var konferencier, og rådmand Peter Rahbæk Juel uddelte årets Ildsjælepris som stand-in for borgmester Anker Boye.


Ildsjæleprisen 2012 gik til Den Frie Rådgivning, som gennem rådgivning og aktiviteter støtter særligt udsatte borgere med hverdagsrelaterede problemstillinger. Målet er, at rådgivningens brugere indgår i det danske samfund på lige fod med andre borgere og har de samme rettigheder, muligheder og pligter. Det sker eksempelvis ved at rådgive og vejlede brugerne, så deres viden om det danske samfund og lovgivning øges. Hjælpen er desuden af praktisk art, såsom hjælp til udfyldelse af skemaer, ansøgninger, formidling af kontakt til diverse myndigheder og private instanser mm.

Læs mere om Den Frie Rådgivning

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen