Spring til indhold

Ildsjæleprisen 2009

Center for Seksuelt Misbrugte vinder Ildsjæleprisen 2009

Det var en tydelig både glad og bevæget formand for Center for Seksuelt Misbrugte, der på Frivillighedens Dag 2009 på foreningens vegne modtog Odense Kommunes Ildsjælepris 2009.

Seniorhus Odense og FBU Forældrelandsforeningen Syddanmark var også nominerede, men Center for Seksuelt Misbrugte løb med prisen. Begrundelsen fra dommerpanelet var, at Center for Seksuelt Misbrugte har øget engagementet og virkelysten i frivilligt socialt arbejde og iværksat et nyskabende samarbejde med Pårup aftenskole til gavn for centres brugere.

”Jeg ved, at de frivillige vil modtage prisen med ydmyghed, stolthed og stor glæde, og at vi hver gang, vi ser prisen vil føle stolthed over, at vores arbejde er blevet anerkendt,” lød det bl.a. fra Lise Christiansen, formand i Center for Seksuelt Misbrugte.

Fra Lise Christiansen lød også en stor ros til Odense Kommune for at være foregangskommune i samarbejdet mellem de frivillige sociale foreninger og det etablerede system og samtidig en opfordring til ikke at skære i budgettet på frivilligområdet, selvom det er trange tider rent økonomisk.

Center for Seksuelt Misbrugtes formål er at yder vejledening og rådgivning til mennesker, der har været udsat for incest, seksuelt misbrug eller krænkelser.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen