Spring til indhold

Programmør og systemudvikler (11418)

Softwareudvikler til virksomhed i Odense

Vi søger en erfaren softwareudvikler til SaaS-produktudvikling

Vil du være med til at digitalisere bilbranchen og den digitale handel med motoriserede drømme? Og sætter du en ære i at hjælpe dine kollegaer med Services og .NET C#-udvikling? Bliv en del af teamet hos ASG Digital, som hjælper bilbranchen til en bedre og mere digital hverdag. Vi udvikler Software as a Service-produkter og har blandt andet markedets førende produkt til beregning af handelspriser og afgifter. Er du en erfaren udvikler, som brænder for dit fag, er det dig, vi leder efter.

Uformelt team og stor frihed:

Vi har en uformel kultur med gode kollegaer. Vi arbejder i en rar atmosfære med få regler, masser af frihed og mange muligheder for indflydelse. Vi lytter, tester og er i gang med en spændende rejse. Vi er tæt forbundne med vores kollegaer, som arbejder med bilerne og nyder sparring med vores ”bilfamilie”, der er derfor aldrig langt til kvalificeret input fra vores brugere.

Dine opgaver

Som softwareudvikler kommer du til at arbejde med et af vores digitale abonnementsprodukter til bilbranchen som en del af et agilt team. Teamet står for udvikling og drift af en platform.
Dine arbejdsopgaver bliver:
Udvikle software som services på .NET i C#
Designe IT-arkitektur og udtænke tekniske løsninger
Hjælpe og sparre med dine kollegaer
Arbejde agilt og være med til at forbedre vores måde at arbejde på.
Sætte løsninger i drift; Vi elsker kørende produkter.
Det vil være et plus, hvis du har godt kendskab til Python.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaverne, fremdriften og er drevet af den gode løsning, samt ønsket om at skabe brugervenlige IT-løsninger, som hjælper andre i deres dagligdag. Det er vigtigt, at du har fokus på en positiv åben dialog med dine kolleger om opgaver og fremdrift.

Vi forventer, at du:

Har professionel erfaring i C# backend kodeDu har god erfaring med Distribuerede systemer, Service arkitektur og Cloud på AzureHar en stærk forståelse af objektorienteret kode, design patterns og IT-arkitekturHar vist at du går forrest, er proaktiv og hjælper andre på en positiv og konstruktiv måde.

Vi tilbyder

Du bliver tilbudt en lønpakke, der afspejler dine kompetencer, kvalifikationer og resultater. Pakken vil blive sammensat, så den matcher den rette kandidat. Derudover tilbyder vi frokostordning, god kaffe, pension og sundhedsforsikring. Der er naturligvis mulighed for hjemmearbejde.

 

 

Hvem er vi?

Vi udvikler banebrydende IT-løsninger skræddersyet til bilbranchen, og vores mål er at skabe nemme og gennemførte professionelle løsninger for bilforhandlere, finansielle institutter og bilimportører. Vi er altid sprængfyldte med idéer og har derfor brug for hjælp til at udføre disse.
Vores hovedkontor ligger i Odense SV. Her er der altid højt humør, og arbejdsmoralen er i top, hvilket gør vores travle hverdag sjov, udfordrende og ikke mindst udviklende - både personligt og fagligt.

 

Postnummer

5250 Odense SV


Startdato

25. maj


Ansøgningsfrist

25. maj


Antal timer

37

Virksomhedskonsulent

Daniella Sofie Johansen

 

ID-nummer

11418


Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen