Spring til indhold

Tip om trafik

Du kan holde dig opdateret om trafikken i Odense på forskellig vis, bl.a. via Odense Rundt, nyhedsmail og sms-services.

Trafikale forhold under større koncerter

 

Hvilken service skal jeg vælge?

Odense Kommuner har udviklet forskellige services, der opfylder forskellige behov for at holde sig opdateret om trafikken i Odense.

 

Odense Rundt

Odense Rundt guider dig rundt i Odense og hjælper dig til at bruge byen, mens den er under omdannelse. Du kan få overblik over Odenses mange steder og faciliteter, og du kan blive guidet hen til det nærmeste, hvad enten du er på cykel, i bil eller til fods. Odense Rundt viser også vej til ledige p-pladser og giver dig information om mere end 4000 parkeringspladser i bymidten og på havnen. Du kan bl.a. se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, livedata på 1200 p-pladser og yderligere relevant info om handicapparkeringspladser.

 

Du finder Odense Rundt på www.odenserundt.dk

 

Ruteplanlæggeren

Ruteplanlæggeren hjælper dig med at planlægge din rute gennem Odense, hvad enten du er bilist, cyklist eller fodgænger. Den opdateres løbende med aktuelle vejarbejder, vejlukninger og ensretninger - også de midlertidige, som andre GPS'er ikke når at opfange - og andet af betydning for trafikken. Ruteplanlæggeren er en del af Odense Rundt. Gå til Ruteplanlæggeren

 

SMS-service

Er du udelukkende interesseret i at få besked om trafikale ændringer, vejarbejder o.l. i din gade eller i dit nabolag, så tilmeld dig Odense Kommunes SMS-service her

Nyhedsmail om trafik i Odense. Vil du gerne vide besked om trafikale ændringer i hele Odense, fx når en vej ensrettes, når et kryds er spærret o.l. - også når det kun er midlertidigt? Og vil du gerne vide det, så snart vi kender datoer og omfang? Tilmeld dig nyhedsmailen Nyt om trafik i Odense

 

SMS-besked om Odins Bro. Få en SMS, når Odins Bro er spærret. Tilmeld dig den gratis tjeneste på www.odinsbro.dk eller ved at sende en SMS med teksten BRO til 1919. Det koster kun almindelig takst.

 

By for alle

By for alle er en del af Odense Rundt, der henvender sig særligt til ældre og mennesker med et handicap. Her kan du få overblik over handicap-parkering, lydfyr, hæveautomater med syntetisk tale, bænke, toiletter m.m. 

 

Odense By på Facebook

Følger du Odense By på Facebook, bliver du herigennem opdateret om væsentlige trafikale ændringer, der har betydning for mange mennesker. Opdateringerne kommer, umiddelbart før de trafikale ændringer træder i kraft.

 

Busser

Find køreplaner, ruter, takster m.m. på fynbus.dk eller følg FynBus på Facebook og bliv opdateret om omlægninger og andet nyt.

 

Aktuelle vejarbejder

Du kan få overblik over, hvor der graves og rodes i vejen lige nu, på www.odenserundt.dk

By- og Kulturforvaltningen