Spring til indhold

Iværksætterdanmark

Workshop, NextStep og Business Boost

Iværksætterdanmark er et gratis tilbud til den brede iværksættergruppe. Vi tilbyder gratis viden og værktøjer til din iværksætterrejse, og muligheden for at søge om tilskud til nye kompetencer.

 

Workshops for dig der starter egen virksomhed

Iværksætterdanmark afholder workshopforløb for iværksættere. Det er gratis og med professionelle undervisere, der er eksperter på hver deres områder.
Læs mere om workshopforløbene

NextStep er for dig, der vil udvikle dine og virksomhedens kompetencer

Du får:

  • Sparring med en vejleder om din virksomheds ambitioner.
  • En handlingsplan, som omfatter konkrete mål, der kan omsættes indenfor kort tid og forhåbentlig få din virksomhed til at vokse. 
  • Tilskud på op til 24.000 DKK (vi dækker maks. 75%, imens du selv skal stille med 25%). Tilskuddet kan bruges på både rådgivning og kompetenceudvikling.

Et NextStep-forløb kan i høj grad tilpasses dit individuelle behov. Ser du et konkret behov for at få styrket dine kompetencer indenfor et bestemt område for at kunne nå dine mål, kan NextStep altså hjælpe dig på vej.

Læs mere om ansøgningsfrister og hvordan du ansøger om NextStep

 

Business Boost er for dig, der kan se dig selv i følgende:

  • Du har stiftet virksomhed.
  • Fået de første kunder.
  • Sikret den første omsætning.

Du skal nu i gang med at drifte og udvikle din virksomhed, og det søger du hjælp til. Med hurtig og målrettet rådgivning eller kompetenceudvikling kan du gøre din virksomhed til en økonomisk bæredygtig forretning.

Læs mere om hvordan du søger om Business Boost

 

Iværksætter Danmark, 4 logoer

By- og Kulturforvaltningen