Spring til indhold

Iværksætterdanmark

Iværksætterdanmark er et nationalt projekt, der udbyder workshops og kompetenceløft for iværksættere i hele Danmark.

Workshopforløb

Iværksætterdanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Også for dig, der ønsker at starte virksomhed op i Odense. Du kan deltage i alle iværksætterdanmarks workshopforløb uanset hvor de foregår i landet og der står dygtige eksperter klar med skræddersyede forløb til at hjælpe din virksomhed.

Hvem kan deltage

Next Step

Er du klar til at tage det næste skridt på din iværksætterrejse?
Opkvalificer dig på et NextStep-forløb med gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov for kompetenceudvikling.

 

Hvad får jeg?

1:1 sparring fra en vækstguide

Du får tildelt en erfaren forretningsudvikler som sparringspartner i hele processen. Vedkommende bidrager blandt andet til udarbejdelse af en operationel handlingsplan, som stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

 

Tilskud til din kompetenceudvikling

Få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling, dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring, salg eller grøn omstilling.

Læs mere om Next Step

 

Kontakt din lokale vækstguide

  • Randi Trabjerg, Iværksætterkonsulent. Tlf. 20 51 70 85. E-mail: rt@odense.dk
  • Laila Burcharth, Iværksætterkonsulent. Tlf. 51 48 23 17. E-mail: labur@odense.dk


Du kan også med fordel tilmelde dig Iværksætterdanmarks nyhedsbrev. De dækker hele Danmark og orienterer løbende, når nye forløb ligger klar rundt om i landet.

  

Logo for IværksætterDanmark, Danmarks Erhvervsfremme, Erhvervshus Fyn og EU

By- og Kulturforvaltningen