Spring til indhold

Legegader

I 2010 blev to gader bygget om til legegader: Roersvej ud for Vestre Skole og trekanten hvor Carl Baggers Allé og Benzons Allé løber sammen.

Legegaderne er evalueret fra sommeren 2010 til sommeren 2011 af ekstern konsulent. Se hvad borgerne i de to gader mener om deres legegader: Evalueringsrapport Den grønne trekant er udvidet ud på asfaltarealet og omdannet til legelandskab, og asfalten er klar til leg med bold eller hjul.

Idéen om en legegade er udsprunget af ønsket om, at byens rum skal bruges mere til bevægelse og udfoldelse for byens borgere.

Alt for mange børn og voksne får rørt sig for lidt. Og der mangler samlingssteder i lokalområdet. Med indretning af en legegade, kan vi forhåbentlig få skabt en plads, hvor områdets beboere og skolens elever kan få god plads at boltre sig på. I legegaden skal bilerne stadig kunne komme igennem, men i så lav fart at børn og voksne kan nå at flytte sig. Bilerne skal kunne komme ind til de forskellige boliger. Parkering skal foregå udenfor legegaden.By- og Kulturforvaltningen