Spring til indhold

Leg og motion i Odense

Odense har mere end 250 legepladser for børn og voksne.

Odense Kommune har mere end 250 legepladser. Find vej til en legeplads nær dig med Odense Rundt. Her finder du også et overblik over legepladser ved skoler og børnehuse.

Legepladserne i kommunen er meget mere end en samling af traditionelle legeredskaber. Det er steder, som kan give mange gode og spændende oplevelser sammen med venner og familie. Legepladser kan også være stedet, hvor nye venskaber knyttes, hvor gamle lege overdrages mellem generationer, og hvor nye legekulturer udvikles. Så pak madkurven og kom ud og leg!

Pas på jer selv og hinanden

Når du færdes på legepladserne, sker det på eget ansvar, så pas godt på dig selv og hinanden. Husk at rydde op efter dig, så legepladsen også er indbydende for de næste, der kommer og leger.

 

Lige nu gælder det for alle legepladser i Odense (også hvis der ikke er et skilt), at der max må være 10 personer på legepladsen ad gangen, og at I skal lege med en afstand på 2 meter mellem hinanden. Husk også at sprit hænderne af før og efter besøget på legepladsen.

 

Hold afstand på legepladsen og max 10 ad gangen

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om de kommunale skolers og børnehuses legepladser kan du få ved direkte henvendelse til den pågældende skole eller børnehus.
Spørgsmål eller forslag til legepladserne i de grønne områder sendes til doa.bkf@odense.dk

By- og Kulturforvaltningen