Spring til indhold

Find et fællesskab

Odense har et rigt foreningsliv. Her på siden finder du portaler der guider dig frem til et fællesskab, der passer til dine interesser.

Foreningen Aktiv Hitorie
Foreningen "Aktiv historie"

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Foreningsportalen

Søger du en bestemt fritidsaktivitet? Så tag et kig på Fritidsportalen, som rummer flere end 500 foreninger og aftenskoler.

 

Den sociale vejviser

Den sociale vejviser er Frivilligcenter Odenses oversigt over frivillige sociale foreninger i Odense.

 

UngOdense.dk

Er du mellem 11 og 18 år, så kom og bliv en del af fællesskabet i de nye ungdomscentre i Odense. I ungdomscentrene bliver du en del af et fedt ungemiljø, hvor du kan prøve kræfter med alt fra at køre mountainbike, dyste i e-sport, tage på outdoor-adventure, spille bold, skate eller udfolde din kreativitet inden for kunst, dans, musik, teater, håndværk, design. Der arrangeres også fælles ture ud af huset til forskellige spændende arrangementer og events.

 
Boblberg.dk

Boblberg er en borger-til-borger-portal, hvor borgere i Odense Kommune kan finde andre borgere, som de kan dele sin fritid og interesser med. Det handler om, at borgerne gør noget i fællesskab, gør noget aktivt sammen og skaber noget meningsfuldt. Du finder også en oversigt over rigtig mange af Odenses foreninger.

By- og Kulturforvaltningen