Spring til indhold

Sparring og vejledning til dit projekt

Om du vil lave et kulturarrangement, oprette en forening eller samle frivillige omkring et projekt, kan du få hjælp til at komme i gang.

Kulturkontakten giver råd og sparring til arrangørgruppen bag Female Festival

I Odense skal det være nemt, hurtigt og smidigt at komme fra ide til handling. Derfor kan du få konkret sparring og vejledning til dit projekt. 

 

Vejledning kan omhandle, hvordan du søger puljer eller fonde, hvordan du opnår de nødvendige tilladelser, hvordan du finder de rette samarbejdspartnere, hvordan du skaber bedst mulig synlighed om jeres aktivitet eller noget helt fjerde afhængigt af, hvad der er relevant for projektet.

 

Kom og fortæl os dine ideer – så tager vi den derfra. 

 

Afhængigt af dit projekt har Odense Kommune forskellige steder, du kan søge vejledning:

 

Center for Civilsamfund

Det skal det være nemt at være frivillig, så Center for Civilsamfund er den koordinerede indgang for alle slags frivillige og foreninger til kommunen.

 

Center for civilsamfund guider dig videre, hvis du fra en forening og har spørgsmål om f.eks. kommunale puljer, den kommunale organisering eller andet kommunalt samarbejde. 

 

Vi sidder i Borgernes Hus alle hverdage mellem kl. 9 og 15, og du er altid velkommen til at komme forbi.

 

Du kan også skrive en mail til cfc.bkf@odense.dk

 

 

Kulturkontakten

Kulturkontakten er et åbent tilbud til kulturarrangører i Odense Kommune, der skal gøre det nemt, hurtigt og smidigt at komme fra ide til handling.

 

I Kulturkontakten kan du få sparring og vejledning til hvilke puljer og fonde, der kan yde tilskud til dit arrangement, hvilke samarbejdspartnere der kan berige dit projekt, sparring på lokation, markedsføring og meget mere.

By- og Kulturforvaltningen