Spring til indhold

Spørgsmål og svar til Odense Rundt

Vi får mange relevante input og spørgsmål til Odense Rundt - tak for det! :-).

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og kommentarer på siden her.
Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål nedenfor, så skriv til os her.

 

Jeg kan ikke finde dette sted

Odense Rundt indeholder mere end 6000 steder. Men der kan sagtens være steder, som vi enten endnu ikke har med, eller som ikke kan søges frem, fordi de fx kan staves på flere måder eller kaldes flere forskellige ting. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er et sted eller en adresse, du ikke kan søge frem. Kontakt os her

 

Jeg kan ikke finde denne virksomhed

Virksomheder, restauranter, butikker o.l. er kun med i Odense Rundt i begrænset omfang. Da det er vigtigt for os, at Odense Rundt kun indeholder opdaterede data, og vi p.t. ikke har mulighed for at trække data om nye virksomheder m.m., henviser vi i stedet til Den fynske virksomhedsportal for et overblik over virksomheder i Odense.

 

Rutevejledningen viser mig gennem et vejarbejde

Ruteplanlæggeren på Odense Rundt viser dig den anbefalede rute fra A til B både i bil, på cykel og til fods. Ruten tager højde for vejlukninger, ensretninger og svingrestriktioner - også de midlertidige - men den viser ikke uden om et vejarbejde, hvis arbejdet kan passeres, og den anbefalede rute går igennem vejarbejdet.

 

Jeg kan ikke søge på...

Vi arbejder løbende på at forbedre søgefunktion på Odense Rundt og hører meget gerne fra dig, hvis der er steder, adresser eller ord, du ikke kan søge på. Får du ikke et brugbart resultat af din søgning, så tjek om du har stavet søgeordet korrekt, fx om et gadenavn er delt korrekt. Det hedder fx Jens Juels Vej i tre ord. Prøv at skrive de første tre bogstaver i søgeordet og se, om der dukker relevante søgeforslag op på listen.

By- og Kulturforvaltningen