Spring til indhold

Forsikringskonsulent-10679

Vil du sælge kvalitet?

For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største forsikringsselskab (Vi hjælper hver 4. familie i Norden med at blive korrekt forsikret).

Faglig udvikling i en vinderkultur
Du bliver en del af et selvstændigt forsikringscenter i Odense, hvor vi i fællesskab har skabt en vinderkultur gennem sparring og udvikling. Med nogle af markedets bedste forsikringsvilkår sælger vi et produkt, vi kan stå fuldt ud inde for, og det betyder, at vi kan have stor fokus på vores arbejde med kunderne. Du kan forvente at lære en masse, når du starter hos os, for du får grundig produkt- og salgstræning samt muligheden for at komme på Forsikringsakademiet.

Giv kunderne den helt rigtige løsning
Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

Booke aftaler med kunder
Planlægge dine besøg hos kunderne
Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Du sælger en af Danmarks bedste forsikringer
Når man spørger både kunder og samarbejdspartnere, er vores forsikringsløsninger blandt landets bedste. Det skyldes fleksible løsninger og en god dialog med kunden. Det er kvaliteter, kunden kan forholde sig til og værdsætter. Hos os vinder kunderne altid. Vi klæder dem på med den rette viden og finder de helt rigtige løsninger, der passer til den enkeltes behov.

Du er tillidsvækkende og imødekommende
Du har ikke nødvendigvis forsikringserfaring men gerne salgserfaring eller erfaring med kundekontakt
Du har et højt drive og lyst til at lære en masse nyt i en spændende branche
Du har selvdisciplin og er struktureret, så du kan planlægge din egen hverdag
Du er fleksibel i forhold til kundebesøg
Du er troværdig og tillidsvækkende – og du kan tale i dybden med kunderne for at finde den rigtige løsning
Du har egen bil
Du får en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedsforsikring. Og så kommer du selvfølgelig ikke til at stå alene. Bag dig har du et team af dygtige kolleger, som står klar med sparring, så vi sammen bliver en succes.

 

Postnummer:

5260 Odense S


Startdato:

10. juni


Ansøgningsfrist:

9. juni


Antal timer:

37


Virksomhedskonsulent:

Karen Gisselmann Hauge


ID-nummer: 10679


Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen