Spring til indhold

Akademisk arbejde (11158)

Vi søger en virksomhedspraktikant. Lyder dette som noget for dig, så se her

Hvem er vi?

Centralt beliggende i den lille landsby Korinth – midt i den skønne sydfynske natur og vis- a -vis med den kongeligt privilegerede Korinth Kro. Vi har således mere end 100 års erfaring med udvikling og produktion af rør og specialdele til udsugningsanlæg og ventilation. Vi har fokus på at være underleverandør af komponenter til procesudsugning til industri og erhverv. Som underleverandør producerer vi ventilationsanlæg til f.eks. foder- og fiskefoderindustrien og spånudsugningsanlæg til træindustrien.Vores kunder befinder sig over det meste af verden. Vi leverer anlæg til så forskellige steder som Chile, Tasmanien, Skotland, Norge – og selvfølgelig Danmark. Vi plejer at sige, at vi er med til at rense luften over hele kloden. Mange af vores medarbejdere har adskillige års erfaring, og vi har ry for at levere kvalitetsprodukter til tiden og til konkurrencedygtige priser.

Arbejdsopgaver:

Der skal arbejdes med luftværdier (det kunne være at foretage målinger af forskellige luftparametre såsom partikler, CO2-niveauer, temperatur og luftfugtighed. En objektiv vurdering af luftkvaliteten i forskellige områder af fabrikken samt opgraderinger af ventilationssystemet, installation af luftrensere, ændring af arbejdsprocesser for at reducere ”dårligt indeklima”)

Beregningsopgaver, herunder at beregne tryktab, strømningshastigheder og trykfald i diverse rørtyper og materialer samt beregne, dimensionere rør, grenrør, overgange og bøjninger/trykbelastning. Dette kan omfatte beregning af diameter, tykkelse, vinkel osv. baseret på strømningskrav og materialeegenskaber. Designe rør, grenrør, overgange & bøjninger til øget effektivitet og mindre spild.

Forholde sig til ESG, altså, hvad gør vi ift. E’et (Environment), S’et (Social) og G’et (Governance), herunder, hvad kan vi gøre og hvad skal vi gøre. Dette skal også benyttes i udarbejdelsen af klimaregnskab.

En kandidat med en anden profil, som kan gøre os bekendt med ting, som fremadrettet, med fordel, kan tage højde for, om der kan skabes en værdi i form af justering, optimering og effektivisering af vores virksomhed, arbejdsgangene og arbejdsopgaverne.

Implementering af f.eks. nye it-systemer, og/eller andre programmer/systemer, som skal implementeres i virksomheden. Her skal kandidaten kunne sætte sig godt ind i systemet og formidle til de andre medarbejdere, hvordan det fungerer og skal benyttes.

Komme med inputs til, hvordan vores maskiner kan være produktionsfremmende i et fremtidigt perspektiv.

Generel optimering af arbejdsgangene samt tidsoptimering. Du skal kunne mestre at have de kritiske briller på ift. hvordan vi arbejder på nuværende tidspunkt og hvad der kan gøres, for at vi kan imødekomme optimering af vores arbejdsgange og tid generelt.

Gode formidlingsevner, og som kan gøre et måske komplekst område til noget letforståeligt.

Det er mange arbejdsopgaver, og vi forventer ikke, at du kan sætte flueben ud fra alle opgaverne, dog forventer vi, at du finder ovenstående interessant og er nysgerrig på disse opgaver.

 

Postnummer

5600 Faaborg


Startdato

1. maj


Ansøgningsfrist

19. april


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Daniella Sofie Johansen

 

ID-nummer

11158

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen