Spring til indhold

Hjerneskadecentret

Hjerneskadecentret er en specialiseret enhed med rådgivning og støtte til borgere i forløbet erhvervet hjerneskade. Vi vægter høj faglighed, det tværfaglige samarbejde og frem for alt at møde mennesker i øjenhøjde, der hvor de er i livet.

Personale på Hjerneskadecentret
Nogle af dine kommende kollegaer hos Hjerneskadecentret

Om din nye arbejdsplads

Hos Hjerneskadecentret støtter vi borgere inden for forløbet erhvervet hjerneskade med rådgivning og arbejdsrettet rehabilitering. Det kan fx være borgere med blodpropper eller blødninger i hjernen, infektioner, tumorer eller borgere, der har pådraget sig et kranietraume ved fald eller ulykke. Fælles for dem alle er, at de er i bedring, når de kommer til os. Vi har borgere i alle aldersgrupper fra 7-67 år, og vi har også et team, der støtter dem over 67 år. Vi er 20 specialiserede og engagerede kollegaer, der består af faggrupperne fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagoger, psykologer og socialrådgivere. Vi har ikke elever, men vi har psykologstuderende i praktik, de er hos os i 1 år. 

Vi er inddelt i fire tværfaglige teams; Team Kommunal, hvor vi også rådgiver borgere fra Nordfyns og Kerteminde Kommune, Team 65+, Team Arbejdsrettet Rehabilitering og Team Viso. Team Kommunal rådgiver borgere i, hvordan de bedst muligt kan leve deres liv efter skade og hvordan de bedst muligt kommer tilbage på arbejde. Team +65 er ligeledes et rådgivningstilbud, som primært er rettet mod medarbejdere i plejesektoren. Team Arbejdsrettet rehabilitering arbejder med borgere, der enten skal tilbage til eget job eller finde nye muligheder på arbejdsmarkedet. Derudover er der for alle fokus på at håndtere og leve med følgerne efter skaden.

Team Viso arbejder for den Nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation, som bistår kommuner, borgere og kommunale, regionale og private tilbud med vejledende rådgivning og udredning i de mest specialiserede og komplicerede sager. Teamet varetager desuden undervisning, supervision, kompetenceudvikling af fagpersonale, ikke kun i kommune, men på landsplan. Der udarbejdes materiale og holdes oplæg på konferencer, samt der arbejdes med projekter og udvikling heraf. 

Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en arbejdsplads med høj faglighed og specialiseret viden og opgaver, der giver mening. For os handler det om at møde mennesket der, hvor det er og at hjælpe borgeren til at få det bedste kvalitative liv efter en erhvervet hjerneskade. Nogle af vores teams har et beskæftigelsesrettet fokus, men alle ser på det hele menneske, og vi rådgiver og rehabiliterer i balancen og ligevægten mellem arbejdsliv og det private. Vi vægter ligeledes samarbejdet med de pårørende og borgernes øvrige netværk højt. 

Vi er stolte af vores viden og af, at vores kompetencer kan hjælpe folk. Vi bruger således vores faglighed aktivt i alle vores opgaver, og vi nyder at arbejde i relationen til borgeren og ser perspektivet ud fra deres kontekst.

 

Citat
På mit arbejde er der absolut ingen opgaver, hvor jeg ikke får brugt min faglighed. Jeg nyder det tværfaglige samarbejde, jeg har med mine kollegaer. Det er dejligt at få alle faglige vinkler til at mødes omkring borgeren og at få lavet nogle løsninger, der passer til individet og skaber gode resultater i deres liv.Birgitte, Fysioterapeut

 

Vores ledelse er god til at fordele ansvar ud til medarbejderne, og vi planlægger således selv opgaver og aftaler. Vi arbejder både tværfagligt og selvstændigt - men altid med mulighed for sparring på tværs af faggrupper. Derudover har vi en meget tillidsfuld ledelse, som er lydhør overfor de ting vi måtte komme med og handler på det, når der er udfordringer.

 

Dine muligheder hos os

Hjerneskadecentret er en arbejdsplads, hvor du fra dag ét kan se frem til en høj faglighed og specialiseret viden blandt dine kollegaer. Vi investerer i uddannelse, og det er et krav, at du har lyst til at specialisere dig inden for dit felt. Således bliver du, som nyansat, hurtigt opfordret til at blive specialist på dit specifikke område. Faktisk er vi stolte af at være det eneste sted i regionen, som lever op til kravene om at kunne levere specialiseret viden inden for vores felt. Det tilskriver vi dels et stort borgerflow og i særdeleshed vores høje faglighed blandt medarbejderne.

Vi er en medarbejdergruppe, hvor mange har været hos os i mange år, og således har vi også stor viden i huset, som vi gerne deler ud af. Fx har vi et månedligt møde på tværs af alle teams, hvor vi starter med at få oplæg fra dem, som har været ude at suge ny viden til sig. Der er således rig mulighed for både at dykke ned i din monofagligheds facetter, men også et lærerigt tværfagligt samarbejde hos os.


Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Hjerneskadecentret i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Hjerneskadecentret i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

Ønsker du at vide mere?

Hjerneskadecentret

Godt at vide om Hjerneskadecentret

Rehabiliteringsleder Jan Conrad Lillelund Jensen.

Vores adresse er: Rismarksvej 80, fløj 0, 5200 Odense V.

Arbejdstider:
Vores arbejdstider er i hovedreglen kl. 8-16 i hverdage for alle faggrupper.
Der kan forekomme aften og weekend arbejde i forbindelse med observationer og pårørendearrangementer.

Genveje