Spring til indhold

Rekrutteringshjælp til byens virksomheder

Virksomheder kan få målrettet rekrutteringshjælp ved at indgå i en rekrutteringsaftale.

Hvad kan vi gøre for dig? Sådan lyder spørgsmålet fra kommunens virksomhedskonsulenter, når de besøger byens virksomheder. Og nu har virksomhedskonsulenterne et nyt tilbud med i tasken: målrettet rekrutteringshjælp til byens virksomheder via såkaldte rekrutteringsaftaler. Den enkelte virksomhed kan få hjælp ved at indgå en rekrutteringsaftale, der konkret beskriver den rekrutteringshjælp, som Jobcentret yder.

 

Udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov

Formålet med rekrutteringsaftalen er at sikre virksomheden en hurtig adgang til kvalificeret arbejdskraft gennem målrettet rekrutteringsservice. Rekrutteringsaftalen tager udgangspunkt i virksomhedens behov for rekruttering af nye medarbejdere på både kort og mellemlang sigt.

 

Jobcentret tilbyder:

  • Afdækning af rekrutteringsbehov og sparring om virksomhedens fremtidige behov for arbejdskraft
  • Udsøgning og screening af kandidater
  • Synliggørelse af job via stillingsopslag
  • Relevant opkvalificering af ledige i forbindelse med ansættelse

Ordbogen.com får gavn af rekrutteringshjælp

Ordbogen.com er en af de lokale virksomheder, der i flere år har haft et tæt samarbejde med Odense Kommune om rekruttering af nye medarbejdere. Salgschef Nikolaj Strudal Juul har været godt tilfreds med samarbejdet og ser positivt på indholdet i den nye rekrutteringsaftale.

 

- Vi har oplevet kommunen som en professionel samarbejdspartner og været godt tilfreds med screeningen af nye kandidater. Det tætte samarbejde har gjort, at kommunens medarbejdere kender virksomheden og ved, hvad vi har brug for. Det gør vores rekruttering meget nemmere. 

 

- I har gang i noget af det rigtige. Jeg tror, det her kan være med til at få flere i job. Det kan medføre, at man lige overvejer en ekstra medarbejder, siger Nikolaj Strudal Juul.

Få mere at vide om hjælp til rekruttering

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til Virksomhedsservice for at aftale nærmere.Beskæftigelses- og Socialforvaltningen