Spring til indhold

WG Produktion / SV Produktion

Vi er en virksomhed under Odense Kommune, hvor mennesker, som har andre problemer end bare ledighed, kan udvikle og træne færdigheder og kompetencer i forhold til uddannelse og job.

Hvad laver vi?

Vi udfører underleverandørarbejde til private virksomheder, interesseorganisationer og offentlige institutioner inden for:

Montage, Pakning, Sortering, Kuvertering, Sampak, Etikettering, Posesvejsning, Krympesvejsning, foliering, Tælle- og afvejning, Udskæring af folie, Samling af display og andre lignende opgaver.

 

Vi bistår også gerne med at finde den rigtige løsning for jeres produkt fx i forhold til emballering, etikettering og pakkefyld.

 

Hvorfor skal I samarbejde med os?

  • Vi sikrer en høj kvalitet i arbejdet, da vi har stor respekt for vore kunders produkter. Vore dygtige produktionsfolk er rollemodeller i produktionen og sikrer kvaliteten.
  • Vi er fleksible i forhold til ordrestørrelser. Vi har god lagerkapacitet og et par varebiler, hvilket gør at vi ved blandt andet hasteopgaver kan afhente og evt. dellevere.
  • Arbejdet foregår under ordnede forhold og med moderne produktionsmidler, så vi er både hurtige og effektive.
  • Alle opgaver priskalkuleres efter gældende regler mod konkurrenceforvridning. Dette sikrer, at jeres firma ikke af den årsag får dårlig omtale. 

 

Handelsbetingelser

Hvis du ønsker at indgå i et samarbejde med os, har du her mulighed for at se vores handelsbetingelser.

 

Mennesker har brug for dine opgaver

Jeres opgaver bliver grundlaget for at mennesker, som aktuelt ikke er helt klar til arbejdsmarkedet, kan træne ved relevant arbejde. I er således med til at fremme, at flere bliver klar til job. Løsningen af jeres opgaver kan på den måde bidrage til vores samlede velfærd.

 

Altid klar til dialog

Vi er altid klar til at drøfte en konkret opgaveløsning og/eller en uforpligtende snak om muligt samarbejde. Find vores kontaktoplysninger her på siden. 


Beskæftigelses- og Socialforvaltningen