Spring til indhold

RGC Management A/S

Rosengårdcentret, Shoppingcenter i Odense. 

Rosengårdcentret
Citat
Her får projekterne lov til at flyveMorten Blomstrøm, Technical Manager hos RGC Management


Morten Blomstrøm, Technical Manager hos RGC Management A/S fortæller:

”Hos Rosengårdcentret er vi i konstant udvikling, og vi har altid gang i nye projekter, hvor vi ofte bygger til eller om. Det stiller naturligvis krav til forskellige byggesager fra vores mange lejere, der befinder sig inden for alt fra tøj og legeuniverser til restauranter og en enkelt biograf. Her dirigerer ErhvervsKontakten os altid i den rigtige retning. Og vi lander aldrig i en telefonkø eller ringer til de forkerte.

Et af de nyeste projekter, som ErhvervsKontakten har hjulpet os med, var, da vi skulle have etableret en gangsti mellem letbanen og centret. Her kom vi i mål på under et halvt år. Det havde jeg ikke troet, vi kunne på så kort tid. Men med ErhvervsKontaktens brede kendskab til kommunens kontorer, sørgede de for at forventningsafstemme med både bygherre og myndighedskontorerne. Og de sikrede, at det, der kunne køre parallelt i forbindelse med sagsbehandlingen, gjorde netop dét.

Generelt tager ErhvervsKontakten ansvar og styrker samarbejdet – ikke kun med os, men også med vores mange eksterne ingeniører, hvilket får vores projekter til at komme i mål uden unødige gnidninger.

Jeg kan kun anbefale at tage fat i ErhvervsKontakten. Især hvis tingene skal glide lettere, og hvis man vil ramme rigtigt første gang. Og dét er virkelig et godt aktiv for det odenseanske erhvervsliv. For i erhvervslivet går ting stærkt, og hvis noget trækker i langdrag, kan det dræbe projekter – men her får de lov at flyve.”

RGC Management A/S

Rosengårdcentret er et af Danmarks største indkøbscentre med mere end 150 butikker, over 25 spisesteder, en biograf og et legeland. Henvendelserne til ErhvervsKontakten varierer derfor fra små spørgsmål til store sager, når centret bygger om og etablerer nye butikker.

Senest har ErhvervsKontakten hjulpet Rosengårdcentret med at etablere et nyt legeunivers og en gangsti fra letbanen til centret.

 

 

By- og Kulturforvaltningen