Spring til indhold

Cases

Hvad får din virksomhed ud af et samarbejde med ErhvervsKontakten?

Gør som virksomhederne herunder og kom godt fra start og sikkert i mål, når du skal søge myndighedstilladelser til dit projekt

Måske står din virksomhed over for en større ombygning eller udvidelse. Måske skal I bygge nyt helt fra bunden. Det kan også være, I planlægger at afholde et stort event i Tusindårsskoven. I alle tilfælde vil I typisk have behov for flere tilladelser fra kommunen. Men hvor skal I starte, og hvilke tilladelser har I brug for?

 

Gør det nemt og tag Erhvervskontakten med helt fra start

Et samarbejde med os sikrer, at din virksomhed ikke skal bruge unødig tid på at komme i kontakt med de rette myndigheder. Vi samler trådene og koordinerer dine myndighedstilladelser på tværs af fagkontorer. Du kan overlade det til os at samle det rigtige hold til opgaven og i stedet fokusere på dit projekt.

Dvs. én indgang til kommunen og én kontakt.

Vi samarbejder frem mod målet - ved at forventningsafstemme, skabe overblik og gennemsigtighed, samt følge op på tingene. På den måde minimerer vi fejl og sikrer kvalitet.

Vi har spurgt, nogle af de virksomheder, vi har hjulpet, hvordan de har oplevet samarbejdet med os, og hvad de har fået ud af det

BoligGruppen - projekt Supernova, Tech Town Odense

NJ Gruppen A/S - Herluf Trolles Vej

RGC Management A/S - Rosengårdcentret

By- og Kulturforvaltningen