Spring til indhold
Nyhed

By- og kulturforvaltningen vil anmelde tidligere direktør for Kansas City til politiet

13-11-2023

By- og Kulturforvaltningen vil politianmelde den tidligere direktør for Kansas City på baggrund af konklusionerne i den eksterne advokatundersøgelse, som forvaltningen har igangsat.

By- og Kulturforvaltningen har til morgen modtaget resultatet af undersøgelsen fra Focus Advokater, og på baggrund af rapportens vurderinger og konklusioner vil forvaltningen melde sagen til Fyns Politi.

"Advokaten har med undersøgelsen afdækket en række omstændigheder og oplysninger i sagen, som hver for sig og tilsammen betyder, at der efter hans vurdering er grundlag for en politimæssig efterforskning og vurdering af sagen i forhold til den tidligere direktør. Det er baggrunden for, at vi vil anmelde direktøren. Politiet kan afdække, om der er grundlag for at rejse sigtelse og tiltale for overtrædelse af strafferetlige bestemmelser", siger afdelingschef Martin Petersen.

Ud over politianmeldelsen giver rapporten anledning til, at forvaltningen opgør et erstatningskrav og vurderer mulighederne for et civilt søgsmål om erstatning mod den tidligere direktør og medlemmer af bestyrelsen for Odense Øvelokaleforening.

Kontaktinformation

Rådmand Søren Windell på telefon 3070 3693

Afdelingschef Martin Petersen, Kultur og Fritid, i By- og Kulturforvaltningen, via presseansvarlig Morten Vilsbæk på 6551 2080.