Spring til indhold
Nyhed

Morten Møller Iversen bliver markedsdirektør hos Rambøll

03-05-2022

Morten Møller Iversen stopper som administrerende direktør for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune med udgangen af maj, da han har fået nyt job som markedsdirektør hos Rambøll fra 1. juni.

Rådmand Søren Windell (C) takker Morten Møller Iversen for hans store indsats for blandt andet transformationen af Odense fra stor by til storby med udviklingsprojekter som Odense Inderhavn og forvandlingen af bymidten med en ny bydel og en letbane.

"Det er altid ærgerligt, når gode medarbejdere søger væk fra kommunen. Men dygtige folk er altid eftertragtede, og Morten Møller Iversen har været både en dygtig og arbejdsom direktør og medarbejder i Odense Kommune gennem mange år. Jeg vil gerne takke for hans store indsats i By- og Kulturforvaltningen. Jeg har sat stor pris på vores gode og tætte samarbejde og ønsker alt det bedste med de nye udfordringer i Rambøll - og rent personligt håber jeg, at han en dag finder hjem til Odense Kommune igen. Nu går vi i gang med processen for at finde en ny direktør, og indtil det er på plads, er jeg tryg ved, at Martin Petersen, nuværende chef for Fritid og Kultur, med sin baggrund som tidligere stabschef i forvaltningen har sagt ja til at blive konstitueret i stillingen", siger Søren Windell.

Stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen ønsker Morten Møller Iversen tillykke og er stolt over, at en virksomhed som Rambøll har valgt at rekruttere deres nye markedsdirektør fra Odense Kommune.

"Jobbet hos Rambøll byder på nye og spændende udfordringer til Morten Møller Iversen, og jeg er glad for, at vi i Odense Kommune har ledere af en kvalitet, som bliver valgt til stillinger i toppen af det private erhvervsliv. Jeg er samtidig glad for, at Martin Petersen har sagt ja til blive konstitueret i stillingen", siger Stefan Birkebjerg Andersen.

Afdelingschef Martin Petersen fra Fritid og Kultur bliver konstitueret som direktør i overgangsperioden fra 1. juni og frem til, at Odense Kommune kan ansætte en ny direktør for By- og Kulturforvaltningen.

Morten Møller Iversen er uddannet cand. scient. pol fra Syddansk Universitet. Han blev ansat som administrerende direktør i november 2020 med 12 års erfaring fra Odense Kommune som blandt andet stabschef i By- og Kulturforvaltningen og afdelingschef for Byudvikling og Økonomi. Desuden har han været ansat hos Servicestyrelsen og BDO Consulting.

"Jeg er stolt over at have været med til at fortsætte Odenses gode udvikling i en bred forvaltning, som spænder fra rengøringsassistenter over biologer til byplanlæggere for sammen med dem at løse opgaven med at skabe grundlaget for borgernes velfærd og det bedste udgangspunkt for virksomhederne", siger Morten Møller Iversen. 

Kontaktinformation

By- og kulturrådmand Søren Windell 3070 3693

Stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen 2490 4141

Adm. Direktør Morten Møller Iversen 2341 4625

Vedhæftede filer