Spring til indhold
Nyhed

Indberetningsordning i forbindelse med advokatundersøgelse af foreningen Søstre mod vold og kontrol

11-02-2022

Økonomiudvalget i Odense Kommune har den 27. januar 2022 besluttet, at der skal gennemføres en advokatundersøgelse af foreningen "Søstre mod vold og kontrol".

Baggrunden for undersøgelsen er, at der i medier mv. er stillet spørgsmål ved, om foreningen virker for at støtte og hjælpe borgere underlagt negativ social kontrol, eller om foreningen reelt modarbejder eller underminerer disse formål, herunder ved at udelukke medlemmer, lægge pres på tidligere medlemmer og begå dokumentfalsk. Den nærmere baggrund for Økonomiudvalgets beslutning fremgår her.

Advokatundersøgelsen gennemføres af advokatfirmaet Horten. Kommissoriet for undersøgelsen kan læses i den vedhæftede fil.

Har du oplysninger, der er relevante for undersøgelsen, opfordres du til snarest - og senest den 28. februar 2022 - at kontakte advokatfuldmægtig ved Horten:
Anne Louise Ellingsøe på ael@horten.dk eller på tlf. 3334 4063 (hverdage mellem kl. 8 og kl. 18). Horten videregiver ikke oplysninger om din identitet til Odense Kommune, medmindre du giver samtykke til det.

Har du spørgsmål til selve advokatundersøgelsen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner ved Horten Rikke Søgaard Berth på tlf. 3334 4279 eller rsb@horten.dk.

Kontaktinformation

Borgmesterforvaltningens pressetelefon: 65511010