Spring til indhold
Nyhed

Største iværksætterfestival nogensinde

09-07-2021

Hvert år afvikler Odense en iværksætterfestival, hvor kommende og nye iværksættere kan få inspiration og vejledning fra oplægsholdere og erfarne aktører. 2021 bliver ingen undtagelse - tværtimod bliver det den største og mest ambitiøse festival nogensinde.

gew_dk_logo.png

Hvis du går rundt med en iværksætterdrøm, eller du for nylig har søsat din egen virksomhed, kan du trygt sætte kryds i kalenderen i november - nærmere bestemt ved uge 45 - hvor Odenses traditionelle iværksætterfestival bliver afviklet.

Odense Byråd har bevilliget 500.000 kroner i hvert af de kommende fire år til afviklingen, og alle sejl bliver sat til for at afvikle den største og mest ambitiøse iværksætterfestival i Odense til dato. Der er tale om et privat-offentligt samarbejde, hvor Odense Iværksætterservice inddrager en lang række private virksomheder og uddannelsesinstitutioner og tilrettelægger en hel uge med spændende workshops og events.

- Jeg er så begejstret for, at vi prioriterer vores indsats over for iværksætterne. Det er blandt andet her, at vi får skabt fremtidens arbejdspladser, som er grundlagt for velfærden og udviklingen i Odense. Uanset om man er selvstændig tømrer eller robotvirksomhed, er man iværksætter, og det hylder vi med en festival. Det er bydende nødvendigt for udviklingen, at odenseanerne starter virksomheder, især med de mange ledige, som Odense har, siger by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V) og fortsætter:

- Samtidig er det dejligt, at vi oplever en stor interesse fra private aktører for at byde ind og skabe en bedre og større festival. Det vil jeg gerne takke for, da vi har brug for et tæt og stærkt samarbejde mellem kommunen og private, hvis vi skal lykkes.

To priser bliver til én

Et af de største events bliver Odin Award den 11/11. IværksætterOdense-prisen og Odin Award er fusioneret og bliver til en stor prisfest, hvor vi hylder de iværksættere, der kan og vil. Odin Award vil fremover bestå af fire kategorier: Odin Award, Odin Tech, Odin Concept og Odin Young.

Coworking Plus er grundlæggeren af Odin Award, og forretningsudvikler Johnny Killerup fra Coworking Plus er stolt og begejstret over det nye samarbejde.

- Med den nye Odin Award får vi mulighed for at hylde og fejre de iværksættere, som er fundamentet for fremtidens erhvervsliv. Det er helt oplagt, at vi uddeler Odin Award ved Odense Iværksætterfestival, hvor det netop handler om at sætte fokus på iværksætteri og de mange muligheder.

Mandag den 30. august kl. 15-17 bliver der afholdt et fælles inspirationsmøde på Stjerneskibet, hvor alle interesserede får lejlighed til at byde ind med arrangementer i festivalugen.

Interesserede kan tilmelde sig inspirationsmødet ved at sende en mail.

Kontaktinformation

By- og Kulturforvaltningen, tlf. 65 51 20 80