Spring til indhold
Nyhed

Skrækfest i Odense

08-09-2021

Horrorfestivalen SKRÆKFEST indtager Odense i den sidste uge af september med et væld af frygtindgydende aktiviteter

Så er der godt nyt til alle, der elsker at blive skræmt fra vid og sans. Den sidste uge i september åbner Hovedbiblioteket, Kulturmaskinen og Nordisk Film Biografer helvedes porte til fem dage med skrækindjagende oplevelser, når horrorfestivalen SKRÆKFEST skydes i luften i perioden fra den 22.-26. september. 

Under festivalen bydes der på et varieret program med alt fra introduktioner til gysets videnskab til et orgie af grumme oplevelser, der vil give selv de mest hårdføre gæster søvnløse nætter.

Årets program har fokus på dystopier

Efter et år, der til tider har føltes som en lidt for realistisk B-horrorfilm, dykker årets Skrækfest ned i dystopien som hovedtema.

Hvordan ville verden se ud, hvis de døde rejste sig fra deres grave, hvis al form for teknologi pludselig holdt op med at virke, eller hvis verden faldt fra hinanden på en helt tredje måde? Dystopien kommer til udtryk på mange måder, og det skal undersøges nærmere i årets Skrækfest.

Årets program er spækfyldt med oplevelser af enhver smag. Fra koncerter med grænsesøgende tysk black metal på Frølageret til klassiske horrorfilm i Nordisk Film Biografer i Banegårdscentret; og en lang række af aktiviteter på biblioteket i Borgernes Hus.

Tag overlevelsesgrejet på og kig i årets Skrækfest program - så er du godt forberedt, hvis dystopien pludselig bliver en realitet.

Læs mere på Facebook-siden SKRÆKFEST.

Fakta

Sted: Borgernes Hus, Frølageret/Kulturmaskinen og Nordisk Film Biografer

Periode: d. 22/9 til 26/9

Sted: Hovedbiblioteket i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15

Støttet af: Odense Kommune og Statens Kunstfond

Kontaktinformation

Niels Mark, teamleder for Odense Musikbibliotek

tlf: 51 42 88 24