Spring til indhold
Nyhed

Rasmus Rask Skolen lukket på grund af corona - foreløbigt mandag d. 29.11

28-11-2021

Der er fundet smitte med corona-variant blandt elever på Rasmus Rask Skolen. Varianten er endnu ukendt, og den undersøges. Når der er tale om en ukendt corona-variant, anbefaler Styrelsen for Patientsikkerhed, at der smittespores ud i tredje led af nærkontakter, og at kontakter i første, andet og tredje led sendes hjem i isolation, indtil de pågældende personer har to negative tests på fjerde- og sjettedagen for kontakten.

Søndag aften, den 28. november, er det besluttet at holde skolen lukket i hvert fald mandag den 29. november, indtil der bringes et overblik over smittesporingen og nærkontakter i første, andet og tredje led.

Skolen og Børn- og Ungeforvaltningen har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer.

Elever og forældre har fået besked relativt sent søndag aften. Derfor vil der stå voksne ved skolens indgange mandag morgen og hjælpe med at sende elever hjem på en forsvarlig vis, hvis nogen ikke har set beskeden endnu.

Forældre har fået besked om, hvordan de skal forholde sig til test og isolation og vil som noget naturligt få besked, så snart der er ny viden.

Det er fortsat anbefalet, at man lader sig teste og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger samt smitteopsporingens anbefalinger, hvis man er smittet eller i nær kontakt.

Læs mere på coronasmitte.dk

Kontaktinformation

Børn- og Ungeforvaltningens pressetelefon (fra mandag): 63754525