Spring til indhold
Nyhed

Magiske dage

09-09-2021

Nu åbnes der op billetsalget til de magiske dage i efterårsferien.

Det har været et langt og mørkt år, men nu er det endelig blevet tid til at de magiske kræfter atter sitrer i Odenses gader. Vi glæder os til at Magiske Dage Odense vender stærkt tilbage og bringer magien til byen!

I år finder festivalen sted fra d. 21. t.o.m. d. 23. oktober 2021, med enkelte optaktsaktiviteter fra d. 18.-20. oktober 2021. Årets festivalprogram er fyldt med aktiviteter for både børn, unge og magi-glade voksne.

Glæd jer til Fantasy Highlights med Odense Symfoniorkester, Middelalder middag på Den Gamle Kro, Escape og oplevelsesrum i de gamle bankbokse under Cafe Vivaldi og Drewsens Cafe, og Historiens Hus byder på fortælling og fortolkning af Selma Lagerlöfs eventyr "Skiftningen" 

Og selvom det er efterårsferie kan man jo godt gå i skole!

Troldmandsskolen på Odense Katedralskole åbner særskilt for undervisningen for spirende troldmænd og hekse. Og Jernbanemuseet åbner op for rollespil - museet efter lukketid - hvor de smukke fantastiske kulisser danner ramme for en magisk skole.

På Kulturmaskinen er der kappeværksted, smykkeværksted og koncert med Afenginn, og Møntergården åbner dørene med en række aktiviteter.

For unge og voksne er der Magical drinks på Cafe Kræz (Privaten).

Husk - til de fleste aktiviteter kræves der ikke billet - tag ungerne med i byen magi og leg.

Billetsalg starter 13. september kl. 10 via magiskedageodense.dk 

www.odense.dk

Kontaktinformation

Søren Dahl Mortensen

Bibliotekar/Senior Projektleder

Mobil: 23413915