Spring til indhold
Nyhed

Fodboldfest i Kongens Have. Se EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet på storskærm.

02-07-2021

Odense Kommune og Odense Cityforening inviterer i fællesskab til storskærmsarrangement lørdag den 3. juli, hvor Kongens Have vil danne rammen om en fodboldfest, når kvartfinalekampen mellem Danmark og Tjekkiet bliver spillet.

em-billede.jpg

Danmark kan ikke få nok af herrelandsholdet, og alle glæder sig til endnu en aften i deres selskab. Odense Kommune vil gerne bidrage til den fantastiske stemning ved at stille Kongens Have til rådighed for endnu en aften med bold og en masse fodboldglade mennesker, når Danmark møder Tjekkiet i kvartfinalen.

Peter Rahbæk Juel, Borgmester, Odense Kommune;

"Fodboldfeberen har for alvor ramt os danskere, og vi har endnu en spændende kamp foran os. At se det danske fodboldlandshold gå på banen giver en følelse af fællesskab. Og nu har vi muligheden for at bakke det fællesskab op med storskærm i Kongens Have - så bliver det ikke meget mere festligt"

Dørene til Kongens Have åbnes kl. 16:00, hvor optakten til aftenens kamp skydes i gang.

Peter Bøgholm, Direktør for Odense Cityforening:

" Danmark er lige nu midt i et vaskeægte fodboldeventyr, og vi har i Odense midtby de sidste uger oplevet odenseanernes store lyst til at se og mærke stemningen ved Danmarks kampe med andre fans på byens beværtninger. Det er rigtig godt for hele midtbyen, fordi odenseanerne også bruger resten af byen, både før og efter kampene. Derfor glæder vi os ekstra meget og bakker naturligvis op om lørdagens kamp på storskærm i Kongens Have"

Praktik:

Arrangementet er gratis. Det eneste, der kræves er, at du henter en gratis billet på https://www.tikko.dk/event/danmark-tjekkiet-5507, og at du kan fremvise et gyldigt Coronapas* på dagen. Grundet Covid-19 restriktioner er der et maksimalt antal på 2000 gæster til arrangementet. Der kan bestilles op til fire billetter pr. gæst. Billetsalget åbner fredag d. 2. juli kl. 11:00

Det er muligt at medbringe eget mad og drikkelse, og der vil også være salg af drikkevarer til arrangementet.

Odense Kommune glæder sig til endnu en forhåbentlig fantastisk fodboldaften.

*Alle gæster over 15 år, skal kunne fremvise gyldigt Coronapas.