Spring til indhold
Nyhed

Byggegrunde Markhaven

23-08-2021

Odense Kommune udbyder nu 60 parcelhusgrunde til salg ved Markhaven i Bullerup, og forhåndsinteressen har været stor. Endnu 42 parcelhusgrunde i området bliver sat til salg omkring påske 2022, og yderligere 180 grunde er på vej i Bellinge og Bullerup.

Markhaven ligger i den sydlige del af Bullerup, og grundenes størrelse varierer fra ca. 600 m2 til ca. 900m2. Mindstepriserne i budrunden er fastsat til mellem 780.000 og 1.000.000 kroner.

Rigtig mange vil gerne bo i Odense, og for nogle er lejligheden i centrum det rigtige, mens andre drømmer om et parcelhus med egen have. By- og Kulturforvaltningen har mærket en stor interesse for grundene med mange henvendelser fra både borgere og byggefirmaer omkring udbuddet.

- Det er utroligt vigtigt, at Odense Kommune har grunde til salg til alle dem, som gerne vil bygge eget hus. Vi har brug mange ressourcestærke borgere, og her kan friske nye byggegrunde være god lokkemad. Derfor er det en glæde, at så mange har udtrykt interesse for at købe grundene. Den store interesse for at købe grundene i Markhaven viser, at det en vigtig opgave for forvaltningen, at vi kan tilbyde flere grunde og også store grunde, for det er mit indtryk, at der også er efterspørgsel efter store grunde. Derfor vil jeg arbejde for at vi kan udbyde endnu flere grunde, siger by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V).

Salget sker til højestbydende blandt de indkomne tilbud. De grunde, som ikke bliver solgt ved udbudsfristens udløb, vil efterfølgende blive solgt til de fastsatte mindstepriser efter "først-til-mølle" princippet.

Grundene på Markhaven overdrages i to etaper. Overtagelsen af de første grunde kan ske medio september.

Odense Kommune har konkrete planer om yderligere 90 grunde i Bellinge, og derudover er der planer om en etape 2 på 90 grunde i Markhaven.

Det offentlige udbud løber frem til 6. september klokken 11.

www.odense.dk

Kontaktinformation

Christoffer Lilleholt, by- og kulturrådmand, tlf.: 30 60 43 46