Spring til indhold
Nyhed

Ny koncernchef i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen er en gammel kending

18-06-2020

Når Beskæftigelses- og Socialforvaltningens nye koncernchef tiltræder senere på året, så bliver det også en slags hjemvenden. Den 53-årige Jakob Gudbrand har nemlig tidligere været chef i forvaltningen.

Jakob Gudbrand afløser Susanne Kvolsgaard som ny koncernchef med særligt ansvar for de udsatte borgere i Odense, der er langt væk fra arbejdsmarkedet. Jakob Gudbrand er i dag arbejdsmarkedschef i Kolding Kommune, og før det var han ansat som virksomhedschef i netop Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Administrerende direktør i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen René Junker udtaler:

- Jeg er utrolig glad for, at Jakob har takket ja til at vende tilbage til Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Jakob har i de senere år fået værdifulde erfaringer i Kolding, hvor han bl.a. har fået mulighed for at lægge yderligere lag på den politiske-strategiske rådgivning. Samtidig har Jakob fået et endnu større kendskab til sammenhængene på tværs af beskæftigelse-, social- og sundhedsområdet. Krydret med at Jakob til de to ansættelsessamtaler og i testforløbet har haft et meget stærkt blik for Odenses ambition om at sikre et godt liv for de socialt udsatte, er jeg sikker på, at vi med Jakob får en stærk profil, der kan løfte arven efter Susanne Kvolsgaard.

Jakob Gudbrand udtaler følgende:

- Jeg er enormt glad, stolt og ydmyg over, at jeg får mulighed for at vende tilbage til der, hvor jeg hører hjemme - i Odense Kommune. Jeg ved, det er store sko, som skal fyldes ud efter Susanne Kvolsgaard, men jeg er klar til at kaste mig ud i opgaven. De politiske ambitioner er store og meget klare for jobrehabiliteringsområdet. Og jeg ved, at vi i et stærkt fællesskab - områdechefer, afdelingsledere og dedikerede medarbejdere, alle de stærke samarbejdspartnere, og ikke mindst sammen med borgerne - kan indfri målene og videreudvikle de mange gode spor, som ligger på hele jobrehabiliteringsområdet. Jeg ser også enorm meget frem til at blive en del af koncernledelsen, hvor jeg sammen med både nye og gamle ansigter skal bidrage til en helhedsorienteret organisation til gavn for de ledige borgere i Odense.

Jakob Gudbrand er cand.merc. aud., og han har de seneste år taget HD i Organisation og Master of Business Administration på Syddansk Universitet. Han starter som koncernchef i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen den 1. september.

Kontaktinformation

Administrerende direktør i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, René Junker, tlf. 23 41 42 28

Jakob Gudbrand, tlf. 20 11 49 54

Vedhæftede filer