Spring til indhold
Nyhed

Indgangen åbner op for fysiske henvendelser

29-05-2020

Indgangen, som er Ældre- og Handicapforvaltningens fysiske indgang for borgere, åbner igen dørene fra tirsdag den 2. juni. Borgerne skal som noget nyt bestille en tid, inden de møder op.

Efter 11 uger, hvor alle henvendelser er klaret pr. telefon og digital post, er Indgangen nu igen klar til at åbne dørene. Borgere, der har brug for råd og vejledning om hjælpemidler, hjemmepleje mm. kan derfor igen fra tirsdag den 2. juni møde op og få en snak med en rehabiliteringsrådgiver. Det er dog vigtigt, at borgere bestiller en tid telefonisk på: 63 75 25 75, før de møder op. På den måde sikres, at alle retningslinjer kan overholdes. 

Hvis borgere skal aflevere fysisk post til Indgangen, kan det i øjeblikket ikke afleveres inde ved receptionen. Posten skal afleveres i postkassen, der hænger på gavlen ud mod Rema 1000.

•    Husk at bestille tid 
•    Vis hensyn
•    Kom så vidt muligt alene eller med max. 1 ledsager
•    Kom til den aftalte tid (hverken for tidligt eller for sent)

"Vi glæder os til at åbne dørene igen. Og vi følger naturligvis alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Derfor er det vigtigt, at borgerne bestiller en tid, før de kommer, at de viser hensyn og så vidt muligt kommer alene, så vi ikke samler for mange personer ét sted," udtaler leder af Indgangen, Flemming Angel, der også understreger, at de opkald, der kan klares telefonisk, stadig vil blive klaret den vej. 

Borgere med symptomer på Covid-19 må ikke møde op
Borgere må ikke møde op, hvis de har symptomer på Covid-19. Borgerne vil derfor altid ved tidsbestilling blive spurgt, om de er syge eller har symptomer på Covid-19. 

Øvrige tilbud under genåbning
Under Covid-19 har de fleste af Ældre- og Handicapforvaltningens tilbud været lukket for borgere, ligesom plejecentre og bosteder har været lukket for besøg fra pårørende. Men alle Ældre- og Handicapforvaltningens tilbud er nu under genåbning, og borgerne kan stille og roligt vende tilbage til bl.a. beskyttet beskæftigelse, samværstilbud og genoptræning. Ligesom plejecentre og bosteder igen er åbne for besøg. 

Kontaktinformation

Flemming Angel
Leder af Indgangen
Mail: fang@odense.dk
Tlf.: 21 39 60 32