Spring til indhold
Nyhed

By- og Kulturforvaltningen har konstitueret direktør på plads

29-05-2020

Det bliver Morten Møller Iversen, der bliver konstitueret direktør for By- og Kulturforvaltningen. Den nuværende afdelingschef for Byudvikling og Økonomi afløser direktør Anne Velling senest den 1. august.

Fredag den 29. maj kunne By- og Kulturforvaltningen meddele, at adm. direktør Anne Velling fratræder sin stilling for at tiltræde som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune. Nu kan forvaltningen offentliggøre, at afdelingschef Morten Møller Iversen konstitueres, mens der bliver rekrutteret en ny direktør.

Morten Møller Iversen har været ansat i Odense Kommune i 12 år, hvor han blandt andet har været kontorchef for Politisk Økonomisk Stab, stabschef i By- og Kulturforvaltningen og aktuelt afdelingschef for Byudvikling og Økonomi.

- Jeg har haft et godt og tæt samarbejde med Morten Møller Iversen i mange år, og jeg føler mig helt tryg ved, at han tager over som konstitueret direktør efter Anne Velling. Morten Møller Iversen har løst sine opgaver i forvaltningen med stor dygtighed, og han har haft tæt kontakt med udvalget, så jeg er sikker på, at både byens borgere, erhvervsliv, medarbejdere og os politikere vil være i gode hænder hos ham, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen er glad for, at det har været muligt at få konstitueringen hurtigt på plads.

- Jeg kender Morten Møller Iversen som en yderst kompetent afdelingschef, og han kender forvaltningen og kommunen til bunds. Han har været en del af ledelsen gennem mange år, så han vil uden problemer kunne fortsætte arbejdet efter Anne Velling. Det er en løsning, som giver ro og sikkerhed i driften, mens vi afklarer den endelige ansættelse af en ny direktør for By- og Kulturforvaltningen, siger Stefan Birkebjerg Andersen.

Morten Møller Iversen er 40 år, gift med Iben, og sammen har de to børn.

Kontaktinformation

Jane Jegind, by- og kulturrådmand, tlf.: 20 91 10 31

Stefan Birkebjerg Andersen, stadsdirektør, tlf.: 24 90 41 41

Morten Møller Iversen, afdelingschef for Byudvikling og Økonomi, tlf.: 23 41 46 25