Spring til indhold
Nyhed

Udstilling - Folkehøringer om verdensmålene

09-09-2019

I foråret blev der rundt i landet holdt hele fem folkehøringer om FN's verdensmål for over 200 borgere i Danmark. Odense var et af stederne. Det er der kommet en spændende udstilling ud af, som nu kan ses i Borgernes Hus

Er du interesseret i at se, hvilke svar borgerne gav og læse om nogle af deres idéer, så kom og se udstillingen i Borgernes Hus. Den hænger i gangen ved Borgerservice. Udstillingen kan ses ganske gratis i perioden fra den 10. september til og med 29. september 2019.

Det er Foreningen Folkemødet sammen CHORA 2030, der står bag projektet. Da Foreningen Formålet med folkehøringerne var at få borgere over hele landet engageret i samtale om FN's Verdensmål. I Odense blev seancen holdt på Rådhuset, hvor der var inviteret 50 unge i alderen fra 18-29 år. De unge blev spurgt om deres holdning til verdensmålene og skulle hver især medbringe konkrete idéer til, hvordan verdensmålene kunne indfries. Resultaterne fra de fem folkehøringer, der også fandt sted i Middelfart, Fredericia, Ballerup og Slagelse, blev præsenteret under Folkemødet på Bornholm i sommers, hvor en række politiske beslutningstagere fra mange dele af landet var til stede.

Kontaktinformation

Vibeke Skøtt, Chefkonsulent, Fællessekretariatet, Odense Kommune: mobil 20 31 17 34 / vibsk@odense.dk